MisterMiller
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Gigabyte'un 50xx kartlarında kullanılan thermal putty akma yapmıştı. Bu kartta da putty kullanılıyor. Alacak olanlar nette bi araştırma yapsınlar almadan önce.
Hocam vatan bilgisayarda kasa olarak ne var bilmiyorum. Ama aklınızda hangi soğutucu var ona göre seçin. Ben arctic 420 II alımştım. Lian Li o11d aldım o sebeple. Anca buna sığdı. Ama 360 soğutucu da fazla fazla yetermiş. Forumda kasa konusunda iyi başlıklar da vardı. Güzel havalanan mesh kasa bulsam akvaryum almazdım ama onu diyim.Sağol dost ilk 27k olanı alacaktım para transferi biraz geç geldi stok bittiği için bunu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı hesaplar açarak indirim ile R7 7800x3d ve Asus b850 anakart ve 32 GB ddr5 cl36 ram de aldım geriye az şey kaldı kasa tavsiyesi verebilir misin büyük olursa çok iyi olur
Daha soğutucu almadım ama %90 Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum iş yapar herhalde 7800x3d ileHocam vatan bilgisayarda kasa olarak ne var bilmiyorum. Ama aklınızda hangi soğutucu var ona göre seçin. Ben arctic 420 II alımştım. Lian Li o11d aldım o sebeple. Anca buna sığdı. Ama 360 soğutucu da fazla fazla yetermiş. Forumda kasa konusunda iyi başlıklar da vardı. Güzel havalanan mesh kasa bulsam akvaryum almazdım ama onu diyim.
Yapar hocam. Sizin anakart ATX. Çok kısa bir kasa almadığınız sürece çoğu model işinizi görür sanrım. Zoko modelleri için çko F/P diyolardı. Bir de bütçe önemli. Bütçe varsa Lan li veya NZXt bakılabilir.Daha soğutucu almadım ama %90 Thermalright Peerless Assassin almayı düşünüyorum iş yapar herhalde 7800x3d ile