öğlene kadar dana gibi yattıgım icin ben de kacırdımLAN YİNE Mİ KAÇIRDIM İNTİHAR ETCEM
öğlene kadar dana gibi yattıgım icin ben de kacırdımLAN YİNE Mİ KAÇIRDIM İNTİHAR ETCEM
Ben işe gittiğim için kaçırdımöğlene kadar dana gibi yattıgım icin ben de kacırdım
Bana 27K fiyata lazım 9070 XT veya düz 9070 fark etmez31'e Taichi var. İstersen onu al. En iyi model. Bir daha onu da bulamazsın. Bu kadar f/p değil ama yine de çok iyi.
Steel rock mi ne öyle olanı aldım iptal edip gecilirmi çok büyük farklar varmı?
Bana 27K fiyata lazım 9070 XT veya düz 9070 fark etmez
Valla bence yok. Ben diğerini alıyodum sepette tükenince Taichi aldım. O farkları hisseder miyiz hiç bilmiyorum. Hatta keşke 27'e Saphhire alsaydık. E-sporcu olarak PC dizmiyosanız hikayeli oyunlarda vs hepsi 10 numara 5 yıldız. 700 dolar altına Avrupa'da bile çok nadir düştü. 28 bin bizim ülkede çok iyi. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASROCK RADEON RX 9070 STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kaçırma 26 oluyo kod ile.
2. elde satarken en ucuz 9070 xt fiyatına satmak zorunda kalınca yaptığın hatayı anlarsın.bunu alıp iptal ettim ardından Taichi aldım umarım pişman olmam. 3 taksit biraz zorlayıcı olacak..
Valla sırf beyaz renk istediğim için gidip 26 ya bunu çektim mecbur, XT almak daha mantıklı gibiydi aslında ama beyaz yoktu işte umarım üzmezValla bence yok. Ben diğerini alıyodum sepette tükenince Taichi aldım. O farkları hisseder miyiz hiç bilmiyorum. Hatta keşke 27'e Saphhire alsaydık. E-sporcu olarak PC dizmiyosanız hikayeli oyunlarda vs hepsi 10 numara 5 yıldız. 700 dolar altına Avrupa'da bile çok nadir düştü. 28 bin bizim ülkede çok iyi. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
ASROCK RADEON RX 9070 STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sağol dost ilk 27k olanı alacaktım para transferi biraz geç geldi stok bittiği için bunu aldımValla bence yok. Ben diğerini alıyodum sepette tükenince Taichi aldım. O farkları hisseder miyiz hiç bilmiyorum. Hatta keşke 27'e Saphhire alsaydık. E-sporcu olarak PC dizmiyosanız hikayeli oyunlarda vs hepsi 10 numara 5 yıldız. 700 dolar altına Avrupa'da bile çok nadir düştü. 28 bin bizim ülkede çok iyi. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Inno 3060 12 gb kullanıyorum. 3 seneyi geçti bu da min bir 4 yıl gideceğini düşünürsek fazla fazla yeter bana.. Varsın 4 sene sonra aynı değerde olsun..2. elde satarken en ucuz 9070 xt fiyatına satmak zorunda kalınca yaptığın hatayı anlarsın.