ruaF1912
80+ Bronze
Dual yazmışım hocam, görmüyormusun koskoca. dual serisini gigabyte üretmiyor heralde.asus xt li kartlarındada cw oldu herkese algı yapma
Dual yazmışım hocam, görmüyormusun koskoca. dual serisini gigabyte üretmiyor heralde.asus xt li kartlarındada cw oldu herkese algı yapma
Tamam bende diyorum ventus serisi cw ne alakaDual yazmışım hocam, görmüyormusun koskoca. dual serisini gigabyte üretmiyor heralde.
7800 xt 3 fanlı var gene var o cwdual lerde dolu cw ozellıkle 7700xt 7800xt dual de millet ikide bir konu açıp duruyordu dualın kronıgı bana gore
Siz bence yazdığınızı unutuyorsunuz, asus ne alaka yazmışsın, şimdi ventus ne alaka diyorsunuzTamam bende diyorum ventus serisi cw ne alaka
cw her kartta var hocam ama bazılarında aşırı var7800 xt 3 fanlı var gene var o cw
Ventusa cw var yazmışsın bende asusda cw oldu ventus ne alaka anlamında yazdımSiz bence yazdığınızı unutuyorsunuz, asus ne alaka yazmışsın, şimdi ventus ne alaka diyorsunuz
Ben sadece CW ile ünlenen serileri yazdım, evet AMD ve Ventus veya MSI ne alaka diyebilirsiniz o yüzden, konuyu uzatmayalım. iyi forumlar,Ventusa cw var yazmışsın bende asusda cw oldu ventus ne alaka anlamında yazdım
Bana 1 tane cwli msı kart gosterseneBen sadece CW ile ünlenen serileri yazdım, evet AMD ve Ventus veya MSI ne alaka diyebilirsiniz o yüzden, konuyu uzatmayalım. iyi forumlar,
Anlaşılan ventus veya msi marka karta sahipsin, bu kadar takıldığına göre bu konuyaBana 1 tane cwli msı kart gostersene![]()