Hangi sistemi alacaksınız?Bu sistem bende almayı düşünüyorum uzun zamandır takip ediyorum sistemleri goat dan sonra en iyisi bu gibi ve vatandan alıyorsun 3 taksit fiyat artmıyor 9 taksit 1.5 lira gibi bir fark oluyor bu sistemde sadece ssd 1 t yap yeter
Bu sistem bende almayı düşünüyorum uzun zamandır takip ediyorum sistemleri goat dan sonra en iyisi bu gibi ve vatandan alıyorsun 3 taksit fiyat artmıyor 9 taksit 1.5 lira gibi bir fark oluyor bu sistemde sadece ssd 1 t yap yeterINTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
OlabilirSsd 1tb yammazdım ben gelen ssd yi montesiz ister kapalı kutu satar 1tb ssd ayrıca alırdım . Daha ucuza geliyor
Siteye güvenemedim.Bu sistemde amd isteyenler için iyi hatta fiyat perfermons
islemci 5600 yap
Ekran karti 7600
Anakart b450 yap fiyat çok iyi
Vatandaki sistemden daha iyi olabilir ama kutu yollamıyorlarmış öyle yazdılar site güvenilir diyiyorlar
Hocam hangi sistemi almayı düşünüyorsun bende bakayım.
Vatandan hiç bir şey alınmazMerhaba arkadaşlar,
Vatan bilgisayar da işlemci ve ssd değiştiriyorum hepsi birlikte 26 bin tutuyor gaming gen tr de 23 bin vatan kazık mı?
Günvenemedim dediğin site vatandan daha güvenilir bence.Siteye güvenemedim.