🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

Kasım indirimleri gelicek diye mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya tomahawk serisini asus’un tuf serisine denktir diye düşündüm açıkçası pişman olacağımı düşünmüyorum anakartın performansından ama gelicek indirimlerde muadil kartların daha uygun fiyata düşebileceği ihtimali beni korkutuyor ne yalan söyleyim :D onu geçtim anakartı daha tam almadım 1.000 tl Kapora verdim yakmaya değer mi ki kaporayı

Ya tomahawk serisini asus’un tuf serisine denktir diye düşündüm açıkçası pişman olacağımı düşünmüyorum anakartın performansından ama gelicek indirimlerde muadil kartların daha uygun fiyata düşebileceği ihtimali beni korkutuyor ne yalan söyleyim :D onu geçtim anakartı daha tam almadım 1.000 tl Kapora verdim yakmaya değer mi ki kaporayı
Anakarttan ne beklediğine bağlı, zaten klasik bi' kullanıcıysan ve her şeyi en üst seviye, her slotu max kullanmayacaksan sıfır bi' kart da alabilirdin.
Zaten B850'den sonraki nesile kadar da seni götürürdü.
O fiyatlara Kasım indiriminde sıfır B850 alma ihtimalin de olabilirdi. O açıdan hem 2. el hem de bi' önceki nesile 8K fazla olmuş bence.

Anakarttan ne beklediğine bağlı, zaten klasik bi' kullanıcıysan ve her şeyi en üst seviye, her slotu max kullanmayacaksan sıfır bi' kart da alabilirdin.
Zaten B850'den sonraki nesile kadar da seni götürürdü.
O fiyatlara Kasım indiriminde sıfır B850 alma ihtimalin de olabilirdi. O açıdan hem 2. el hem de bi' önceki nesile 8K fazla olmuş bence.
Evet yaptık anakart konusunda bir hata ama diğer aldığım ürünlerin fiyat avantajı olduğunu düşünüyorum ve açıkçası forum dakilerin de yorumlarını merak ediyorum atsam yorumlar mısınız

Evet yaptık anakart konusunda bir hata ama diğer aldığım ürünlerin fiyat avantajı olduğunu düşünüyorum ve açıkçası forum dakilerin de yorumlarını merak ediyorum atsam yorumlar mısınız
b650 anakartı pahalıya patlatmış alsatçı arkadaşımız :)

Sari sitede 10000 tl birsuru x870 tomahawk var.
X chipsetler üst segment olur pahalıdır diye düşünüp bakmak aklıma bile gelmedi kafama tüküreyim neyse sağlık olsun

b650 anakartı pahalıya patlatmış alsatçı arkadaşımı
Sepet böyle şimdiden söyliyeyim bütçem 35k idi genel bileşenlere gömdüm parayı bütçe toparladıkça işlemci soğutucu ve ardından Gpu alıcam o zamana kadar 7600 igpu kullanıcam çok çok ilerleyen zamanlarda işlemci yükseltirim

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.5 MB · Hit: 81
X chipsetler üst segment olur pahalıdır diye düşünüp bakmak aklıma bile gelmedi kafama tüküreyim neyse sağlık olsun

Sepet böyle şimdiden söyliyeyim bütçem 35k idi genel bileşenlere gömdüm parayı bütçe toparladıkça işlemci soğutucu ve ardından Gpu alıcam o zamana kadar 7600 igpu kullanıcam çok çok ilerleyen zamanlarda işlemci yükseltirim
Yokluğun taa a insanları ekonomi bakakinina çevirdiler.

Sorma ya manyak olduk altı üstü bilgisayar
Allah belasını versin ülkenin satıyorum zam yiyor anternatif düzücem diye 50 tane yerden 2 ci el parça bakıyorum istediğim yok pahalı gereksiz heves zevk kalmadı bende aynanın karşısına geçiyorum bakıyorum okadar boş şeylerle uğraşıyorum ki anlatamam kendimden insanlar nefret eder oldum hislerim koreldi çocuğumu severken bile hislerim azalıyor ben bu çocuğu bu dünyaya niye getirdim diye gelecek kaygısı başlıyor geri pişman oluyorum bilmiyorum hiç birşeye hevesim yok işten gelip yatağa uzanıyorum hiç bir şey istemiyorum iyice manyak ettiler bizi.
Ben fırsatcilar uğraşmak istemiyorum indirim kovalamak istemiyorum rahat rahat alıp güzel şeylere kaygı duymak istiyorum ama olmuyor.

Geri