Vatan bilgisayar King 7 benzeri bilgisayarı alanlar ( kargo durumu)

Evet rami biraz uçurmuşlar o ramin hakkı 1170 TL değil ama en azından çok daha iyi bir RGB ramle değiştirme imkanı var. Bir de SSD 911 den faturalandırılmış onu da 200 TL farkla bununla değiştirebilirim ama karar veremedim.

Kingston a2000 iyi bence. Hakkında bir şikayet duymadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sadece rami uçurmuşlar o ramin hakkı 1170 TL değil ama en azından çok daha iyi bir RGB ramle değiştirme imkanı var. Bir de SSD 911 den faturalandırılmış onu da 200 TL farkla bununla değiştirebilirim ama karar veremedim.

1 Tb sata ssd ye çevrebiliyosan Çevir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 Tb sata ssd ye çevrebiliyosan Çevir
Attığım 500GB 970 EVO dışında tüm SSD ler uçuk fiyatta tek mantıklı olan 200 TL farkla ona geçmek. Bu arada dün ramleri 10 TL farkla, SSD yi de 170 TL farkla değiştirebiliyordum eğer parçalar gelmiş olsaydı. Dolar 10krş arttı fiyatlara gelen güncellemeye bak...

Attığım 500GB 970 EVO dışında tüm SSD ler uçuk fiyatta tek mantıklı olan 200 TL farkla ona geçmek. Bu arada dün ramleri 10 TL farkla, SSD yi de 170 TL farkla değiştirebiliyordum eğer parçalar gelmiş olsaydı. Dolar 10krş arttı fiyatlara gelen güncellemeye bak...
1tb Kingston a2000 1571 lira diyor. Değiştirilmez mi

1tb Kingston a2000 1571 lira diyor. Değiştirilmez mi
Yok 660 TL fark vermeye asla değmez en azından benim için değmez çünkü ben satacam sistemi, alıcı adama kalkıp 1TB SSD var diye 660 TL fazlaya satamam.

Aslında elimde 1TB WD blue SSD ve PNY 2x8GB 3200 sıfır ramler var. Ayrı ayrı fatura edildiği için biraz zorlasam iade edip parasını alabilir miyim diye düşünüyorum. Normal şartlarda tek fatura edilse imkansız ama tüm parçalar ayrı ayrı fatura edilmiş yasal olarak iade edilebileceğine %100 eminim de vatan kıllatır gibi :ROFLMAO:

Atmışta itopya şimdiye elli defa toplayıp, testini yapıp, bios güncelleyip w10 kurup göndermişti. Bunlar daha hala hazırlık aşamasında 5 gün oldu sağ salim gelecekmi bakalım korkutuyorlar. Bir de ben İstanbuldayım adamlar İzmir şubesinde topluyorlar benim kasayı istda şube yokmuş gibi
Abartmasak mı ne 5 günü ? Cumartesi verdin gece sipariş. 3 iş günü olmuş. 5 iş günü içinde kargolanır diyorlar zaten. Ben demonte şeklinde istedim parçalar elime ulaştı ekran kartı yarın gelecek.

Geri