Vatan bilgisayar mağduriyet yardım

melih44

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar vatan bilgisayardan kampanya ile çok uyguna OEM paket aldım. Siparişim 9 gündür kargoya verilmedi 01.01.2026 da müşteri hizmetleri ile görüştüm sistemdeki parçaları tek tek saydılar ve fatura oluşturuldu dediler.
Bugün kargo yaptınız mı diye aradığımda sistemdeki parçaları göremiyoruz diyip kargoya vermediler sistemsel hata var diyip yarın bir daha arayın dediler bana ne yapmam lazım iade kesinlikle kabul etmiyorum çünkü bütün uygun fırsatları bu sistemi aldım diye kaçırdım

bir şey yapma bekle

bencede hocam bende bekledim kendi sistemi alırken sorunsuz gönderiyorlar biraz beklemek gerekiyor biraz daha beklemeni öneririm tabi bekleme hiçbirşey yapmayacağın anlamına gelmez ara ara darla durumunu öğren iade kabul etme fiyatlar çok arttı

İade kabuk etmiyorum kesinlikle zaten ama hata var parçalar görünmüyor diyorlar bu benim suçum mu hazır sistem belli içeriği belli ama adamlar içeriğini göremiyoruz diyor neye göre para aldınız benden o zaman1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bencede hocam bende bekledim kendi sistemi alırken sorunsuz gönderiyorlar biraz beklemek gerekiyor biraz daha beklemeni öneririm tabi bekleme hiçbirşey yapmayacağın anlamına gelmez ara ara darla durumunu öğren iade kabul etme fiyatlar çok arttı
Beklerim ama temsilcinin biri içerik görünmüyor diyip bu şekilde gönderim olmayacağını söyledi

Çözüm ne olur sizce nasıl bir yol haritası izlemeliyim şikayet varada yazdım

Geri