Neler Yeni

VATAN BİLGİSAYAR ÖNERİ SİSTEMLER

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
VATAN’dan önerebileceğiniz bir hazır sitem var mıdır? Sistemlerin linkini şöyle bırakıyorum:

Mesaj otomatik birleştirildi:

VATAN’dan önerebileceğiniz bir hazır sitem var mıdır? Sistemlerin linkini şöyle bırakıyorum:

Bir de bütçem en fazla 5000₺

NwGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil arda

Bir de bütçem en fazla 5000₺
ince hesaba bak bütene uygun pcler var son bir haftadır girmediğim site kalmadı. bende aynı bütçelerde toplamak yada hazır oem almak için araştırıyorum

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ince hesaba bak bütene uygun pcler var son bir haftadır girmediğim site kalmadı. bende aynı bütçelerde toplamak yada hazır oem almak için araştırıyorum
Kargoları inanılmaz problemli şuan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla. Ayrıca Vatan'dan alırsam karşımda somut bir muhattap bulabileceğim için bunu bir artı olarak görüyorum.

5060 liraya bu sistemi toshiba tr200 480 gb ssd özelleştirerek satın aldım. 3 gündür kullanıyorum. aşırı memnunum. bu sistemin stoğunu sürekli takip edin 5500 civarı satışta olduğu zaman alınabilir

https://www.itopya.com/cherry-supre...5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
Kargoları inanılmaz problemli şuan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla. Ayrıca Vatan'dan alırsam karşımda somut bir muhattap bulabileceğim için bunu bir artı olarak görüyorum.
İnce hesapta da muhattap bulursun kardeşim ama şuan sıkıntılı olduğu doğru itopya İncehesap bunlar iyi markalardır

NwGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil arda

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnce hesapta da muhattap bulursun kardeşim ama şuan sıkıntılı olduğu doğru itopya İncehesap bunlar iyi markalardır
kesinlikle güvenilir yerler, alışverişimi de yaparım oralardan genelde aksesuar için. sadece şuan için biraz uğraştırıcı geliyor.

kargo konusunda sıkıntılı olduklarını duydum. nasip kısmet işi biraz sizde haklısınız. monitörünüz varsa vatan da https://www.vatanbilgisayar.com/AMD-r5-2600-Asus-dual-gtx1660ti-o6g-prime-b450m-k-wd-500gb-SSD-crucial-8gb-RAM.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=VTNASUS1/R5 - 03#urun-ozellikleri bu PC yi tavsiye ederim
2x8 RAM yapsam canavar olur mu? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Volkan
Screenshot_2020-05-02-03-31-09-197_com.android.chrome.jpg

Bundan ucuzunu bulamazsın bence. Gamegaraj dan aquarius 5an modelini bu şekilde özelleştirebilirsin.

NwGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
halil arda
kesinlikle güvenilir yerler, alışverişimi de yaparım oralardan genelde aksesuar için. sadece şuan için biraz uğraştırıcı geliyor.

2x8 RAM yapsam canavar olur mu? :D
Pilotluk eğitimi alman gerekecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,966
Üyeler
167,752
Son üye
birkullanicivar