🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM

OEM indirimi var dedikleri yüzde 8 hiç bir üründe geçerli olmadı 9070XT denedim 9060XT denedim
İşe yarayan ürünlerde geçerli olmuyor gereksiz pahalı olanları dene çalışıyordur

bu nasıl chart
prime tuftan iyi
pulse de nitro plusdan iyi? kafayı mı yediniz?
hocam chart muhtemelen doğrudur basit bir video değil onlar 1 saat civarı genelde videoları var tek tek deniyorlar yani kafayı yemedik ama kafanızı kaldırıp yabancı kaynakları araştırın bahsi geçen kanal hardware unboxed olmalı arayüzden biliyorum

Arkadaşlar birdaha %20 indirim yapmadılar diye neden kızıyorsunuz ki? Adamlar 2 kere %20 indirim yaptı resmen bedavaya ürün sattı. Daha ne istiyorsunuz bunu yapan başka site yok. İncehesap, İtopya vb. Vatan Bilgisayar şov yaparken kule tipi vantilatör indirimi yapıyordu.
2 kez üst üstte %20 indirim yaparsan bir beklenti oluşur sen onu direk %8 e çekersen geceleri %10 indirim yapıyordun zaten canlı yayının ne kıymeti kaldı? tepki olacak tabi 2 haftadır böyle bir jndirim varmış diyip bekleyen insanlar var çoğu kişinin sonradan haberi oldu. indirimi değerlendirip insanları yargılama adam askerdeydim diyor mesela biraz empati.

bu nasıl chart
prime tuftan iyi
Tuf'un saat hızları, TDP değeri vs daha yüksek. Eğer aynı soğutma çözümünü de kullanıyorsa daha fazla ısınması normal. Aynısı pulse ve nitro içinde geçerli. Nitro daha yüksek saat hızlarına çıkmakla kalmıyor aynı zamanda da çok daha fazla güç çekiyor. Fark ettiyseniz pulse 314w iken nitro 351w güç tüketimine sahip.
Desktop Screenshot 2025.08.08 - 12.30.26.32.webp
Desktop Screenshot 2025.08.08 - 12.26.42.30.webp

Desktop Screenshot 2025.08.08 - 12.27.27.66.webp

Son düzenleme:
Geçen hafta 9800x3d alıp kaçtım biliyordum bir daha gelmeyeceğini
20k kutuluydu iyi fiyattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 kez üst üstte %20 indirim yaparsan bir beklenti oluşur sen onu direk %8 e çekersen geceleri %10 indirim yapıyordun zaten canlı yayının ne kıymeti kaldı? tepki olacak tabi 2 haftadır böyle bir jndirim varmış diyip bekleyen insanlar var çoğu kişinin sonradan haberi oldu. indirimi değerlendirip insanları yargılama adam askerdeydim diyor mesela biraz empati.
5070ti dip fiyatıni vatanla gördü 2 kere incehesap o ara kahve makinesi satıyordu gaming gecesin de

Bütün reddit kabul ediyor gamer nexus kabul ediyor ama biz tabloda öyle yazıyor diye tabloyu mu kabul etmeliyiz? 10 modelden 9u 10+3 vrm kullanıyor pulse paşam 8+3 vrm kullanıyor farklı modeller kullanılsa acaba derdik vrm kalitesi mi farklı? Ama aynı modelin düşük spesifikasyonu:
Techpowerupta incelenen hangi kartta başka 8+3 var? Hiç birinde :D

-https://www.reddit.com/r/radeon/comments/1m5ro2c/sapphire_pulse_9070_xt_very_high_memory_temps/

Hayır bilmeden bir laf atıyorsun en çok izlenen kanaldan en bilinen incelemelere kadar koskocaman 90 dereceyi görüyorsun ki redditte gez görürsün %90 fan hızında bile düşüremiyorlar 90 95 dereceden ama hala haksız olduğunu bir şeyi savunuyorsun 105 derecede bir süre kalsın bakalım ne hale geliyor bellek saatleri sana bol şans :D

bu nasıl chart
prime tuftan iyi

derdini buraya anlat

Bütün reddit kabul ediyor gamer nexus kabul ediyor ama biz tabloda öyle yazıyor diye tabloyu mu kabul etmeliyiz? 10 modelden 9u 10+3 vrm kullanıyor pulse paşam 8+3 farklı modeller kullanılsa acaba derdik vrm kalitesi mi farklı? Ama aynı modelin düşük spesifikasyonu:
Techpowerupta incelenen hangi kartta başka 8+3 var? Hiç birinde :D

-https://www.reddit.com/r/radeon/comments/1m5ro2c/sapphire_pulse_9070_xt_very_high_memory_temps/

Hayır bilmeden bir laf atıyorsun en çok izlenen kanaldan en bilinen incelemelere kadar koskocaman 90 dereceyi görüyorsun ki redditte gez görürsün %90 fan hızında bile düşüremiyorlar ama hala haksız olduğunu bir şeyi savunuyorsun sana bol şans :D
ortada haksız haklı durum yok pulse %20 indirimle 27000 tl ye düşüyordu bu bile 9070 xt nin msrp fiyatından fazla faakt en az zararı ediyorsun.

600 dolar bu karıtn msrp fiyatı.

şunu anlatmaya calısmıstım ama bilginiz olmadğı için olayı anlmamışsınız. %20 indirimle 33k ya tiachi master nitro vs. 33k yaalmak inidirm olmuyor. 27k ya xt(yani pulse) alabilirsen inidirmden yararlanmıs oluyorsun.

Son düzenleme:
Tuf'un saat hızları, TDP değeri vs daha yüksek. Eğer aynı soğutma çözümünü de kullanıyorsa daha fazla ısınması normal. Aynısı pulse ve nitro içinde geçerli. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
pulse ve nitro plusın aynı soğutmayı kullanmadığına eminim burada benimle hemfikir olmayan yoktur. ayrıca pulse ve nitro plus arasında 40mhz saat hızı farkı var. bunun anlamlı bir şekilde performansa bir etkisi olamaz. belki 1 fps fark eder bilemedin 2 fps fark eder. daha fazla ısınması da normal değil

Bir indirimin anlamı olması için ürünün piyasa fiyatının altına satılması gerekir, indirimli hali piyasa fiyatının üstündeyse millet ne yapsın o indirimi?

derdini buraya anlat

haksız haklı durum yok pulse %20 indirimle 27000 tl ye düşüyordu bu bile 9070 xt nin msrp fiyatından fazla faakt en az zarraı edersin.

şunu anlatmaya calısmıstım ama bilginiz yok. %20 indirimle 33k ya xt almak inidirm olmuyor.
27k ya da saat hızını düşürecek karta para vermek worth olmuyor 29 verirsin başka model alırsın demek istedim sana 33k ya al diyen yok ki 33 verene 3 daha ver nvidia al derim hynixin rezil sıcaklıklarıyla uğraş demem. Attığınız sitenin ne yazdığı önemli değil elinde pulse olup oyunda 80 dereceyim diyecek adam bulamazsın çünkü hynix chip neresine itibar edelim o incelemenin nitro+ bile 90 görüyor zaten, bu kart 88 92 derecelere kadar dayanıp düşse sorun değil ama adamlar bas bas bağırıyor 100 derece gördüm diye alınacak kart var alınmayacak kart var arka plakada termal yok fan eğrisinde hata var memory sıcaklıkları berbat 2k daha ver çekme bu çileyi yoksa 2k daha bekle sonra al nedir yani.
Nvidianın ne farkı var dersen samsung üretim olduğu için 70 dereceyi bile geçmiyor hynix gibi süründürmüyor.

Son düzenleme:
pulse ve nitro plusın aynı soğutmayı kullanmadığına eminim burada benimle hemfikir olmayan yoktur. ayrıca pulse ve nitro plus arasında 40mhz saat hızı farkı var. bunun anlamlı bir şekilde performansa bir etkisi olamaz. belki 1 fps fark eder bilemedin 2 fps fark eder. daha fazla ısınması da normal değil
cevabın fazladan 40 mhz olması mı yani?
Anlamıyorsun galiba adamlar fabrikasyon overclock yapmış ve ''GÜÇ LİMİTİNİ ARTIRMIŞ'' her kartın overclock performansı aynı olmadığı için stok ayarlarda nitro model daha fazla voltaj çekiyor muhtemelen. Techpowerup testlerini de attım onlarda da sonuç aynı. Hatta daha fazla güç çektiğine göre %99 ihtimalle nitro daha fazla voltaj çekiyor. Ekran kartına overlock veya undervolt vs yaptıysan voltajın sıcaklığa etkisini bilirsin.
Desktop Screenshot 2025.08.08 - 12.40.52.91.webp
Desktop Screenshot 2025.08.08 - 12.41.16.35.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09