Psu 400₺ cashback var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutucu kaçtan gitti ya
İyi mi ki bu soğutucu alınırmıydıMSI MAG CORELIQUID B240 2x120mm Auto-RGB FANLI SIVI SOĞUTUCU bunu soruyorsan 1543 TL. Telefondan sipariş verebilirsin ama arayıp
Bu alınır mı?
ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tomahawk daha kötü.hocam merhaba dün 3200e gigabayte aorus elite V2 almıştım 3200e itopyadan acaba iade edip tomhawk mı alsam diyorum sizce çok fark var mı fiyat farkına değer mi?
argb mi fanları bilginiz var mıBence alınırdı ben aldım bi tane @gazibeyli
neden daha kötü hocam tavsiye eden çok kişi vardıA850GF yerine 400 TL geri ödemeyle A850G alın. A850GF'nin PCie 5.0 desteği yok.
b450m PRO-VDH Max çok iyi sayılmaz. Biraz daha bütçe artırılmasını tavsiye ederim. Ama bütçe artılamıyorsa iş gör mü görür.
b550 Tomahawk o fiyatı etmez. Yerine çok daha iyileri var.
z690-p'nin fiyatı güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tomahawk daha kötü.
Acaba kaç kişi açıp manuelleri okuyup her bir özelliği tek tek karşılaştırmıştır?neden daha kötü hocam tavsiye eden çok kişi vardı
Aorus Elite V2 de kalım hocam o zaman ben hiç iade edip tomhawk almayayımAcaba kaç kişi açıp manuelleri okuyup her bir özelliği tek tek karşılaştırmıştır?
İnceleme bulabildiniz mi acaba?Herkese selamlar sıvı soğutmayı aldım paylaşan bilgi verenden Allah razı olsun
Piyasa fiyatıyla muazzam fark var arasında
Alıntıyı görüntüle