Neler Yeni

🔥İndirim VATAN Bilgisayar Sepette %15 İndirim

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Msi soğutucu iyi midir bilen birisi var mı 12400f için ve 5700x için alacağız sessiz olmasını istiyoruz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnceleme bulabildiniz mi acaba?
yabancı kaynaklı site ve forumlarda buldum fakat dil bilgim yetersiz kaldığı için nötr durumdayım :)
fakat TR deki forum ve kaynaklarda B240R serisinde pompa sorunu olduğunu ve bir üst modelle değişim yaptıklarına kadar gördüm
inşallah bizde yaşamayız :)

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
yabancı kaynaklı site ve forumlarda buldum fakat dil bilgim yetersiz kaldığı için nötr durumdayım :)
fakat TR deki forum ve kaynaklarda B240R serisinde pompa sorunu olduğunu ve bir üst modelle değişim yaptıklarına kadar gördüm
inşallah bizde yaşamayız :)
Alıp almamakta kararsız kaldım şimdi ya :) Çünkü msi servisi çok berbat sıkıntı yaşarsak çözüm çok sıkıntılı geçer

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Alıp almamakta kararsız kaldım şimdi ya :) Çünkü msi servisi çok berbat sıkıntı yaşarsak çözüm çok sıkıntılı geçer
ben aldım fakat montajını daha önce 1 sefer yapmıştım şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum güvenemedim bir an kendime vatan bilgisayara götürüp müsait bir gün yaptırırım sanırım :)

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
ben aldım fakat montajını daha önce 1 sefer yapmıştım şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum güvenemedim bir an kendime vatan bilgisayara götürüp müsait bir gün yaptırırım sanırım :)
İnternetten alsak da yapıyorlar mı acaba ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Cevap vermem doğru bir seçenek olmaz ama memnuniyet için olmasada ücret teklif edersin yaparlar belki :)
Tereddütte kaldım ne yapacağımı bilemedim :) Bir tane bile inceleme yok nasıl bir iş anlamadım :)

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yusuf Bahadır

Hangisi?

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Beyler bir şey soracağım sıvı soğutucu almaktan vazgeçtim malum hava soğutucu da yeterli diyor herkes.Arkadaşa 5700x için soğutucu aldık ondan çıkan hava soğutucuyu ben kullanmak istiyorum ama şöyle bir durum var eski bir hava soğutucu ve ben netten lga 1700 upgrade kit alsam acaba uyumlu olur mu mesela örnek olarak atıyorum link

Beyler bir şey soracağım sıvı soğutucu almaktan vazgeçtim malum hava soğutucu da yeterli diyor herkes.Arkadaşa 5700x için soğutucu aldık ondan çıkan hava soğutucuyu ben kullanmak istiyorum ama şöyle bir durum var eski bir hava soğutucu ve ben netten lga 1700 upgrade kit alsam acaba uyumlu olur mu mesela örnek olarak atıyorum link
soğutucu da bu arkadaşlar 12400f için kiti alsak olur mu anlayan yazabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
M. Ali ARSLAN
cougar ve powerboost için bilgisi olan var mı nasıl markadalrdır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer

soğutucu da bu arkadaşlar 12400f için kiti alsak olur mu anlayan yazabilir mi ?
Soğutucuya göre değişebilir o kit. Sıvı soğutmalarda değişiyor çünkü. Soğutucuya uygun bi kit alırsan sıkıntı çıkmaz.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Soğutucuya göre değişebilir o kit. Sıvı soğutmalarda değişiyor çünkü. Soğutucuya uygun bi kit alırsan sıkıntı çıkmaz.
İşte onu nasıl anlayacağız soğutucuyu attım nasıl anlarız onun olup olmayacağını kit ile ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,725
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom