Neler Yeni

🔥İndirim VATAN Bilgisayar Sepette %15 İndirim

Msi soğutucu iyi midir bilen birisi var mı 12400f için ve 5700x için alacağız sessiz olmasını istiyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnceleme bulabildiniz mi acaba?
yabancı kaynaklı site ve forumlarda buldum fakat dil bilgim yetersiz kaldığı için nötr durumdayım :)
fakat TR deki forum ve kaynaklarda B240R serisinde pompa sorunu olduğunu ve bir üst modelle değişim yaptıklarına kadar gördüm
inşallah bizde yaşamayız :)

yabancı kaynaklı site ve forumlarda buldum fakat dil bilgim yetersiz kaldığı için nötr durumdayım :)
fakat TR deki forum ve kaynaklarda B240R serisinde pompa sorunu olduğunu ve bir üst modelle değişim yaptıklarına kadar gördüm
inşallah bizde yaşamayız :)
Alıp almamakta kararsız kaldım şimdi ya :) Çünkü msi servisi çok berbat sıkıntı yaşarsak çözüm çok sıkıntılı geçer

Alıp almamakta kararsız kaldım şimdi ya :) Çünkü msi servisi çok berbat sıkıntı yaşarsak çözüm çok sıkıntılı geçer
ben aldım fakat montajını daha önce 1 sefer yapmıştım şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum güvenemedim bir an kendime vatan bilgisayara götürüp müsait bir gün yaptırırım sanırım :)

Hangisi?

Son düzenleme:
Beyler bir şey soracağım sıvı soğutucu almaktan vazgeçtim malum hava soğutucu da yeterli diyor herkes.Arkadaşa 5700x için soğutucu aldık ondan çıkan hava soğutucuyu ben kullanmak istiyorum ama şöyle bir durum var eski bir hava soğutucu ve ben netten lga 1700 upgrade kit alsam acaba uyumlu olur mu mesela örnek olarak atıyorum link

Beyler bir şey soracağım sıvı soğutucu almaktan vazgeçtim malum hava soğutucu da yeterli diyor herkes.Arkadaşa 5700x için soğutucu aldık ondan çıkan hava soğutucuyu ben kullanmak istiyorum ama şöyle bir durum var eski bir hava soğutucu ve ben netten lga 1700 upgrade kit alsam acaba uyumlu olur mu mesela örnek olarak atıyorum link
soğutucu da bu arkadaşlar 12400f için kiti alsak olur mu anlayan yazabilir mi ?

soğutucu da bu arkadaşlar 12400f için kiti alsak olur mu anlayan yazabilir mi ?
Soğutucuya göre değişebilir o kit. Sıvı soğutmalarda değişiyor çünkü. Soğutucuya uygun bi kit alırsan sıkıntı çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,980
Üyeler
173,108
Son üye
jvcd
Geri