alonegamer05
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Tolgahan Özsaraç
Arkadaşlar merhaba, kendime masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı 2 yıl kullanıp daha sonra küçük kardeşime vermeyi planlıyorum. Oynamayı düşündüğüm oyunlar arasında CS, Baldur's Gate 3, Elden Ring ve Cyberpunk gibi oyunlar var. Grafiklerin en üst seviyede olmasına gerek yok, ancak sistemin bu oyunları rahatça çalıştırabilmesini istiyorum. İki sistem arasında kaldım ve teknik bilgim yeterli olmadığından hangisinin daha mantıklı bir seçim olduğunu tam olarak kestiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim!
Not: Bilgisayarı Vatan Bilgisayar haricinde bir yerden almayı düşünmüyorum. Üniversitem ayın 25'inde açılacak ve açıldıktan sonra çok fazla oyun oynayamayacağım için ne kadar erken alırsam benim için o kadar iyi olur. Ancak, Vatan’a ara sıra yeni sistemler geliyormuş. Eğer beklemek mantıklıysa biraz daha bekleyebilirim, bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM
INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM
Not: Bilgisayarı Vatan Bilgisayar haricinde bir yerden almayı düşünmüyorum. Üniversitem ayın 25'inde açılacak ve açıldıktan sonra çok fazla oyun oynayamayacağım için ne kadar erken alırsam benim için o kadar iyi olur. Ancak, Vatan’a ara sıra yeni sistemler geliyormuş. Eğer beklemek mantıklıysa biraz daha bekleyebilirim, bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM
INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM