Neler Yeni

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum değiştirmek için vatan bilgisayar internet sitesinden asus 750b ürününü aldım ürün bu hafta salı günü (19 Kasımda) geldi ürünü montajladım biraz zaman geçince ses gelmeye başladı kasayı kapattım gala gelmeye devam etti psu nun arkasındaki şarteli kapattım yine ses geldi fişi çektim öyle durdu bende iade etmek istedim fakat bu sorunu bazen yapıyor bazen ses gelmiyor iade sürecini en hızlı şekilde nasıl yapabilirim iade yerindeki seçenekler şunlar;
Yanlış Ürün Geldi
Beğenmedim
Yanlış ürün Aldım
Ürün Kusurlu Geldi
Diğer

Sizce en hızlı iade için hangisini sevmeliyim
Kusurlu Geldi dersem servise giderse ve arada ses yaptığı için bir sorun yok derlerse geri gelir mi iade olur mu pek bilmiyorum ama şu anda ne yapacağımı şaştım yardımcı olursanız çok sevinirim

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
EREN
Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum değiştirmek için vatan bilgisayar internet sitesinden asus 750b ürününü aldım ürün bu hafta salı günü (19 Kasımda) geldi ürünü montajladım biraz zaman geçince ses gelmeye başladı kasayı kapattım gala gelmeye devam etti psu nun arkasındaki şarteli kapattım yine ses geldi fişi çektim öyle durdu bende iade etmek istedim fakat bu sorunu bazen yapıyor bazen ses gelmiyor iade sürecini en hızlı şekilde nasıl yapabilirim iade yerindeki seçenekler şunlar;
Yanlış Ürün Geldi
Beğenmedim
Yanlış ürün Aldım
Ürün Kusurlu Geldi
Diğer

Sizce en hızlı iade için hangisini sevmeliyim
Kusurlu Geldi dersem servise giderse ve arada ses yaptığı için bir sorun yok derlerse geri gelir mi iade olur mu pek bilmiyorum ama şu anda ne yapacağımı şaştım yardımcı olursanız çok sevinirim
aga beğenmedim diyerek iade edebilirsin zaten 14 gün dolmamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iade kesin olur mu ama içinden çıkan plastik kelepçeleri kullanmıştım montaj sırasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde iade olmazsa 4k para verdim çöpe gidecek kesin iade olması lazım bunun

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
EREN
Hocam iade kesin olur mu ama içinden çıkan plastik kelepçeleri kullanmıştım montaj sırasında

Birde iade olmazsa 4k para verdim çöpe gidecek kesin iade olması lazım bunun
olur olmasada garantiye gider

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Birol Olcaytürkan
Garantiye uğraşmak istemiyorum elimde hali hazırda bi psu vardı taktım onu kullanacağım ama bu elimde kaldı iade nasıl olacak acaba ya ne yapacağım bilmiyorum
Kurulum yapıp kullanmışsın. Sitesinde bu şekilde iade almayacaklarını yazmışlar. Servis durumuyla uğraşmak istemiyorum diyorsun. Sanırım THH başvurup süreç ile de uğraşmak istemezsin. Yapabileceğin tek şey Beğenmedim diyerek cayma hakkını kullanmak olacak belki insaflı olup kabul ederler. Ama öyle bile olsa para iadesi değil iade çeki verirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Kurulum yapıp kullanmışsın. Sitesinde bu şekilde iade almayacaklarını yazmışlar. Servis durumuyla uğraşmak istemiyorum diyorsun. Sanırım THH başvurup süreç ile de uğraşmak istemezsin. Yapabileceğin tek şey Beğenmedim diyerek cayma hakkını kullanmak olacak belki insaflı olup kabul ederler. Ama öyle bile olsa para iadesi değil iade çeki verirler.
Hocam elimde videolar var ürün kusurlu seçeneğini seçsem ama ses sorunu arada bir oluyor orada olmazsa sorun yok diye geri gelecek mesela onlara videoyu iletebilir miyim acaba sizde atayım

Hocam bu videoyu iletirsem yardımcı olurlar mı sizce iade konusunda ama nasıl ileteceğim.

Son düzenleme:

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ali
14 mesafe satışta bir sebep yazmadan da iade edebilirsin. Gelen ürünün performansından ve sorunlu olduğundan dolayı iade ediyorum de...

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
14 mesafe satışta bir sebep yazmadan da iade edebilirsin. Gelen ürünün performansından ve sorunlu olduğundan dolayı iade ediyorum de...
Hocam üründeki sorun hep olmuyor mesela 1 gün oluyor 1 gün olmuyor bu videoyu atsam ve ürün hatalı geldi seçeneğini seçsem iade olur mu sizce ve bu videoyu nasıl ulaştırabilirim acaba

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,482
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İade çeki olarak verirler benim lenovo monitörde yeşil çizgi çıkmıştı 1. haftasında iade kararı çıktı bana çek yatırdılar o tutarda sıfır monitör +buds FE almıştım o tutara (monitörü 6.5k ya almıştım çek 6.5k lıktı 4k monitöre 1.7k buds fe ye 600 de telefon kılıfına vermiştim küsüratlar haricinde)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
İade çeki olarak verirler benim lenovo monitörde yeşil çizgi çıkmıştı 1. haftasında iade kararı çıktı bana çek yatırdılar o tutarda sıfır monitör +buds FE almıştım o tutara (monitörü 6.5k ya almıştım çek 6.5k lıktı 4k monitöre 1.7k buds fe ye 600 de telefon kılıfına vermiştim küsüratlar haricinde)
Hocam ürün hatalı ama çek ne alaka para yatması gerekmez mi ürünün videosuda mevcut attığım linke bakıp son ses dinlerseniz psu kapatmaya rağmen ses çıkarıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,482
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ürün hatalı ama çek ne alaka para yatması gerekmez mi ürünün videosuda mevcut attığım linke bakıp son ses dinlerseniz psu kapatmaya rağmen ses çıkarıyor
bir şey diyemem vatanda çalışmadım ama başımdan geçen bu oldu benimde monitörün birebir tutarında bir bakiye yatırdılar numarama onu harcadım bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
bir şey diyemem vatanda çalışmadım ama başımdan geçen bu oldu benimde monitörün birebir tutarında bir bakiye yatırdılar numarama onu harcadım bende
Anladım hocam bir şey daha soracaktım iadeyi uygulamadan mı yaptınız ve videoyu nasıl gönderebilirim onlara ben ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,361
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom