🔥İndirim Vatan Bilgisayar Yeni F/P Sistemler - Vade Farksız 3 Taksit

Hocam hayırlı olsun kasayı fazeon olarak mı aldın xigmatek mi ?
Çok teşekkür ederim. FAZEON olarak aldım ben gerek yok diğerine. Bu sistemde yükseltme biraz gereksiz zaten bu işlemci ve anakarta ekran kartı yükseltsem yine bu psu nun kaldıracağı kadar olur.

Çok teşekkür ederim. FAZEON olarak aldım ben gerek yok diğerine. Bu sistemde yükseltme biraz gereksiz zaten bu işlemci ve anakarta ekran kartı yükseltsem yine bu psu nun kaldıracağı kadar olur.
PSU'nun yanında ki etiketin fotoğrafını atabilir misin?

Ben de büyük ihtimalle fazeon olarak alacağım. Fanların renklerini değiştirebiliyor musun ve kapatabiliyor musun yoksa gökkuşağı olarak yanıyor mu sürekli ?

Ddr5 te 5060 seçeneklerinde Asus daha ucuz olmasına rağmen neden daha pahalı olarak gözüküyor

Önümüzdeki hafta 17 binlik sistemi alacağım aranızda bu webe özel sistemlerden alan varsa kaç günde kargoya verdiğini teslim edildiğini söyleyebilcek var mı

5060 lı ddr5 sistemi dün aldım ancak 5600 mhz olan ram windowsta 4800 gösteriyor bir türlü beceremedim biostan ayarlamayı. Bilgisi olan var mı? Biosu güncelledim önce. Xmp 3 seçeneği yok xmp 2 veya expo 2 var üst düzey bellek profili seçeneklerinde.
O anakart/işlemci ikilisi 4800 den yüksek hızları desteklemiyor normal yani.

Geri