Çözüldü✓ Vatan bilgisayar yetkili servis kontrolünde

Servis bu perşembe 7 gün olduğunu söyledi cumartesi ve vardığı günü de saymışlar bu mantıkla bugün 9 oluyor
Gün hesabı yapmana gerek yok 14 ünden önce gönderedebilirler göndermeyedebilirler onlara bağlı tamamen ama dediğim gibi sorunu ağır bir şeyse parça sıkıntısı olabilir

Kapsam dışı olsa 9 gün içinde çıkar mıydı

Kapsam dışı olsa 9 gün içinde çıkar mıydı
Kapsam dışı demedim ki cihazdaki sorunu çözecek ellerinde materyal yoktur parça bekliyorlardır yada çok ürün vardır sıra gelmemiştir falan falan yetkili serviste olsa laptopların her birinin ürünü ayrı olur genel parçalar dışındaki her şey özel parça olduğundan uzun sürebilir

Gün hesabı yapmana gerek yok 14 ünden önce gönderedebilirler göndermeyedebilirler onlara bağlı tamamen ama dediğim gibi sorunu ağır bir şeyse parça sıkıntısı olabilir

Kapsam dışı demedim ki cihazdaki sorunu çözecek ellerinde materyal yoktur parça bekliyorlardır yada çok ürün vardır sıra gelmemiştir falan falan yetkili serviste olsa laptopların her birinin ürünü ayrı olur genel parçalar dışındaki her şey özel parça olduğundan uzun sürebilir
Kullanıcı hatası falan bulsalar şimdiye kadar söylerler miydi onu merak ettim

Kullanıcı hatası falan bulsalar şimdiye kadar söylerler miydi onu merak ettim
Vatan sana geri dönüş yaparlardı sistemi esir etmezler kullanıcı hatasında hemen bilgilendirme geçip para isterler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,209
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri