Neler Yeni

Vatan Bilgisayar'da satılan bu sistem alınır mı?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Yukarıdaki sistem ekran kartı ileride yükseltilecekse alınabilir. 1650 berbat bir kart.
Stok YOK.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve vatanda şöyle bir sisteme rastladım;

Bu sistem alınır mı, güzel midir acaba? Alınmaz ise öneriniz nedir? Bütçem 5-5.5k (6k ya zorlayabilirim.)
Ekran Kartı İdarelik Yeter Ama İler'de Daha İyisini Alırım Diyorsan Alınabilir.

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem
Selamlar, yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve vatanda şöyle bir sisteme rastladım;

Bu sistem alınır mı, güzel midir acaba? Alınmaz ise öneriniz nedir? Bütçem 5-5.5k (6k ya zorlayabilirim.)
Stok yok hocam gelirmi acaba bidaha

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Stokta yok ayrıca stoğa gelirse bile daha yüksek fiyattan satılır

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,257
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Şöyle bırakayım.
Bu sistem yukarıdakinden çok daha kötü. 1650S kartı var ama 8Gb RAM' le oyun mu oynamayı bekliyorsun zaten RAM farkından sistem her türlü geride kalıyor, yukarıdaki sistem dual dual channel'dan dolayı 1650S ile 1650 arasındaki FPS farkını kapatıyor zaten. Ama 8 Gb ram ile dona takıla oyun oynarken 16 ile sıkıntı yaşamazsın üstelik birinde i5 diğerinde i3 var yukarıda ki Vatan da ki sistem bundan fersah fersah iyi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu sistem yukarıdakinden çok daha kötü. 1650S kartı var ama 8Gb RAM' le oyun mu oynamayı bekliyorsun zaten RAM farkından sistem her türlü geride kalıyor, yukarıdaki sistem dual dual channel'dan dolayı 1650S ile 1650 arasındaki FPS farkını kapatıyor zaten. Ama 8 Gb ram ile dona takıla oyun oynarken 16 ile sıkıntı yaşamazsın üstelik birinde i5 diğerinde i3 var yukarıda ki Vatan da ki sistem bundan fersah fersah iyi.
Alacak arkadaşa sadece ekran kartı yönünden iyi dediğimi hatırlıyorum. Yoksa ben de biliyorum, cahil birisi değilim hocam.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyata gamegaraj tarzı yerlerden sırf 1650s li diye bundan 10 kat güçsüz ryzen 3 1200af işlemcili , a320 anakartlı , kötü kasa ve psulu sorunlu ssd li sistem alman

bunu alırdım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Keremsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kerem

Hocam stom yok diyodu şimdide tükendi yazıyo yani gelmicekmi bidaha

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Ürünü takip etmek için sepette bırakmıştım stokta olmamasına rağmen güncel fiyatı 7.853,24 TL

Ekler

• Vatan Pc.jpg
    Vatan Pc.jpg
    113.2 KB · Hit: 31
Top Bottom