Vatan Bilgisayar’da Sistem Montajı Kaldırıldı!

Reaksiyon skoru
28
Vatan Bilgisayar artık sadece parçaları paket halinde satıyor ama montaj hizmetini kaldırmış. Son günlerdeki olaylardan sonra böyle bir karar aldıklarını düşünüyorum , hem mağazalarda hem de internet sitelerinde bu şekilde olduğu belirtmektedir çağrı merkezlerini de aradım artık olmadığını belirttiler durum bu şekilde

1762265683363.webp

Vatan Bilgisayar artık sadece parçaları paket halinde satıyor ama montaj hizmetini kaldırmış. Son günlerdeki olaylardan sonra böyle bir karar aldıklarını düşünüyorum , hem mağazalarda hem de internet sitelerinde bu şekilde olduğu belirtmektedir çağrı merkezlerini de aradım artık olmadığını belirttiler durum bu şekilde

Alıntıyı görüntüle
bana ekmek kapısı açıldı :D :D gerçi bizim burda pc alan yok.
trt bandrol parası %20 vericeklerine bana 1k verseler yeterli :D :D
yakında seyar pc düzücüler çıkar.

Alıntıyı görüntüle
Her olayda fiyatlar yükselirken bize verilen hizmetler geriliyor. Bu konuda rakipsiz bir ülke olabiliriz. Ben kendim toplamayı seven biriyim ama bilmeyen ve sevmeyen adam için bir çiledir bu olay. Maksimum yarım saatlerini alır şunu yapmak.

Pisici geldii haaannıııımmm!

Çocuk askere gitmiş. Döndüğünde tekrar servisi başlatırlar.

Herkese İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben bir sistem toplayacağım veya hazır sistem düşünüyorum sistem özellikleri
İşlemci: 7500F
Anakart: Asus prime B650M-R
Ekran Kartı :İnno3d 5060ti 16 gb vatan PC
Ram:8*2:16gb ram 6000mhz
Kasa:Yok tavsiye
Psu:yok tavsiye
İşlemci soğutucu: yok tavsiye
Böyle bir sistem düşünüyorum kasım ayında çok iyi sistem olacak denildi bekledim ama şuana kadar daha iyi bir şey çıkmadı acaba ileride çıkar mı veya tek tek toplamak mı daha mantıklı yardımcı olursanız çok memnun olurum parçaları daha almadım bazı parçalar yok onların yerine güzel bir parça söylerseniz uygun fiyat performans sevinirim parçalar Bütçe:36K

Herkese İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben bir sistem toplayacağım veya hazır sistem düşünüyorum sistem özellikleri
İşlemci: 7500F
Anakart: Asus prime B650M-R
Ekran Kartı :İnno3d 5060ti 16 gb vatan PC
Ram:8*2:16gb ram 6000mhz
Kasa:Yok tavsiye
Psu:yok tavsiye
İşlemci soğutucu: yok tavsiye
Böyle bir sistem düşünüyorum kasım ayında çok iyi sistem olacak denildi bekledim ama şuana kadar daha iyi bir şey çıkmadı acaba ileride çıkar mı veya tek tek toplamak mı daha mantıklı yardımcı olursanız çok memnun olurum parçaları daha almadım bazı parçalar yok onların yerine güzel bir parça söylerseniz uygun fiyat performans sevinirim parçalar Bütçe:36K
vatandan alıcaksan geceleri indirim oluyor onları takip et ekran kartı için kasa da fşiyat performan olan vento kasalara bakabilirsin

vatandan alıcaksan geceleri indirim oluyor onları takip et ekran kartı için kasa da fşiyat performan olan vento kasalara bakabilirsin
Sağ olun hocam takip ediyorum da daha şu ana kadar Vatan’da böyle bir sistem göremedim bu arada illa vatan olacak diye bir şey yok başka yerde de varsa tavsiyenizi bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri