Bildiğim kadarıyla 3 ve üzeri ölü piksel çıkması durumunda iade oluyor. Eğer vatan mağazasından alacaksanız test yaptırıp alın. ( hangi msi modelini alacaksınızYarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Diyelim aldım ölü piksel mevcut değişim yapacaklar mı?
aydınlatırsanız sevinirim, hayırlı geceler cümleten.
Kısacası Vatan ve MSI dan uzak duracaksınız@Coolpanda @Amanita @cenk_77
Hocalarım öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Vatanı aradım sordum Modelin internetteki fiyatıyla aynı olduğunu söyledi ama ölü piksel testini MSİ marka ürünlerde yapamıyormuş () Alıp gidiyorsun testi kendiniz yapıyorsunuz dedi, ben de ‘ölü piksel çıkarsa ne yapacağız?’ diye sordum ve bana şu cevabı verdi. ‘ Kullanıma devam ediyorsunuz’
Ayrıca Bu modelde çok mu çıkıyor diye sorduğumda bana ‘evet o yüzden testi yapılmıyor ölü piksel çıkarsa kullanıma devam ediyorsunuz’ dedi
6.400₺ miktarda bi ücret verip işi şansa bırakmak saçmalık gibi geldi.
Bu diyalog hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Oguzhansah @DerratiX
Hangi mağazayla görüştünüz merak ettim nasıl yapamıyorlarmış@Coolpanda @Amanita @cenk_77
Hocalarım öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Vatanı aradım sordum Modelin internetteki fiyatıyla aynı olduğunu söyledi ama ölü piksel testini MSİ marka ürünlerde yapamıyormuş () Alıp gidiyorsun testi kendiniz yapıyorsunuz dedi, ben de ‘ölü piksel çıkarsa ne yapacağız?’ diye sordum ve bana şu cevabı verdi. ‘ Kullanıma devam ediyorsunuz’
Ayrıca Bu modelde çok mu çıkıyor diye sorduğumda bana ‘evet o yüzden testi yapılmıyor ölü piksel çıkarsa kullanıma devam ediyorsunuz’ dedi
6.400₺ miktarda bi ücret verip işi şansa bırakmak saçmalık gibi geldi.
Bu diyalog hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
@Oguzhansah @DerratiX
Ya topkapı mağazası iyice ayar oldum tavırlarına falan zaten, MSİ marka ürünlerde test yapamıyormuş güyaHangi mağazayla görüştünüz merak ettim nasıl yapamıyorlarmış
Bence de dümen yapıyorYa topkapı mağazası iyice ayar oldum tavırlarına falan zaten, MSİ marka ürünlerde test yapamıyormuş güya
Dümen
Çok saçma test yapmaları gerek acaba alacağınız ürünün fiyatı yüksek diye mi diye düşündüm yine saçma başka vatan mağazasını ara sor böyle böyle diye belki yardımcı olurlarYa topkapı mağazası iyice ayar oldum tavırlarına falan zaten, MSİ marka ürünlerde test yapamıyormuş güya
Dümen
Yok hacı öyle şey mi olur pahalı diyr test yapmayacakmış vs. tam tersine yapması gereken bir durum bence şimdi başka bir vatan şubesini arayıp soracağım buraya güncel ne olduğunu ne söylediklerini yazacağım sinir oldum.Çok saçma test yapmaları gerek acaba alacağınız ürünün fiyatı yüksek diye mi diye düşündüm yine saçma başka vatan mağazasını ara sor böyle böyle diye belki yardımcı olurlar
Başka bir mağazasını aradığımda müşteri memnuniyeti adına testi yapabileceklerini ve eğer ölü pikseli mevcutsa almama hakkım olduğunu söyledi.Çok saçma test yapmaları gerek acaba alacağınız ürünün fiyatı yüksek diye mi diye düşündüm yine saçma başka vatan mağazasını ara sor böyle böyle diye belki yardımcı olurlar