- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitede yazıyor sorun yok ama sana bir sorum var konusunu açmıştım, seni oraya etiketlesem bakar mısın dostum eğer sorun yoksa almaya gideceğimistersen stoktaki mağazalara bakıp yazayım sana
Sitede yazıyor sorun yok ama sana bir sorum var konusunu açmıştım, seni oraya etiketlesem bakar mısın dostum eğer sorun yoksa almaya gideceğimistersen stoktaki mağazalara bakıp yazayım sana
istanbul elmadağ 1Yok yok söyleme, istanbulda olsaydın stokta mevcut olsaydı oraya gelirdim diye söyledim.
etiketle kanka neyle ilgileneyimSitede yazıyor sorun yok ama sana bir sorum var konusunu açmıştım, seni oraya etiketlesem bakar mısın dostum eğer sorun yoksa almaya gideceğim
Yok topkapıdan indirime girse dahi almam en kötü yeritopkapı depoda 7 tane var
topkapı baya büyük bi mağaza en büyüğü bile olabilir 3 tane oemcisi var kim bilir hangisine denk geldin@ZorTİnaYtİ
Yok topkapıdan indirime girse dahi almam en kötü yeri
YA DİYORUM TEST YAPABİLİR MİYİZ YOK DİYOR KANKAtopkapı baya büyük bi mağaza en büyüğü bile olabilir 3 tane oemcisi var kim bilir hangisine denk geldin
ALDIN EVİNE GÖTÜRDÜN AÇTIN ÖLÜ PİKSEL VAR BİZE GELME KULLANMAK ZORUNDASIN DİYOR. YANİYA DİYORUM TEST YAPABİLİR MİYİZ YOK DİYOR KANKA
Çok sinir oldum topkapıdakilere o yüzden uğraşmamYA DİYORUM TEST YAPABİLİR MİYİZ YOK DİYOR KANKA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ALDIN EVİNE GÖTÜRDÜN AÇTIN ÖLÜ PİKSEL VAR BİZE GELME KULLANMAK ZORUNDASIN DİYOR. YANİ
şahsen ben olsam bende gitmezdim yabancı gözüyle bakınca katılıyorum yani yapacak bişi yokYA DİYORUM TEST YAPABİLİR MİYİZ YOK DİYOR KANKA
ALDIN EVİNE GÖTÜRDÜN AÇTIN ÖLÜ PİKSEL VAR BİZE GELME KULLANMAK ZORUNDASIN DİYOR. YANİ
Çok sinir oldum topkapıdakilere o yüzden uğraşmam
Hak verdiğin için sağ ol objektif bakınca dediği yanlış 6 bin lira az değilşahsen ben olsam bende gitmezdim yabancı gözüyle bakınca katılıyorum yani yapacak bişi yok
müdürleri ile görüşürsen bence test bile edilirkesinlikle hocam istersen bi müdürleriyle görüş müdürleri biraz baskı yapar yani
Yok topkapıda yapmıyorlarmış gitsem illa çözüm yolu bulunur da hiç uğraşmadan başka vatandan alacağım arayıp ayırttırdım dedim 3 te ordayımmüdürleri ile görüşürsen bence test bile edilir
Ben aldım Philips herhangi bir sorun yaşamadımYarın MSI marka bir monitör alacağım, aldığında sorun çıkan kişi-ler varsa nasıl bir süreç izlediniz?
Diyelim aldım ölü piksel mevcut değişim yapacaklar mı?
aydınlatırsanız sevinirim, hayırlı geceler cümleten.
Markadan markaya hatta modelden modele değişiyormuş hocamBen aldım Philips herhangi bir sorun yaşamadım
neyse hocam ben biraz iş yerinde takılayım bu kadar forum yeter 2 3 saate gelirim tekrar sanada tekrar hayırlısı olsun dikkat et mağazada iyice incele <3Markadan markaya hatta modelden modele değişiyormuş hocam
Sağ ol ilgilendiğin için teşekkür ederim kolay gelsin <3neyse hocam ben biraz iş yerinde takılayım bu kadar forum yeter 2 3 saate gelirim tekrar sanada tekrar hayırlısı olsun dikkat et mağazada iyice incele <3