Vatan Bilgisayardan monitör alıp sorun yaşayan var mı?

ben asus marka aldım vatandan ürün sorunlu cıktı ertesi gün götürdüm ne değiştirdiler nede iade aldılar illa servise gidip ondan sonra işlem yapılacak dediler öyle bir prosedür yapmıslarkı iade edene kadar cıldırıcaktım tavsiyem internet üzerinden al 14 gün iade edebiliyorsun magaza alımlarında geçerli olmuyor.

Sağ ol ilgilendiğin için teşekkür ederim kolay gelsin <3
teşekkürler bugün mağazalarda indirim çeki muhabeti var tekli ürünlerde baya işe yarıyor telefon,ekrankartı monitör vs. aslında bütün ürünlerde ama tek ürün olması lazım faturada sana yaklaşık 1300tl indirim kodu verilcek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben asus marka aldım vatandan ürün sorunlu cıktı ertesi gün götürdüm ne değiştirdiler nede iade aldılar illa servise gidip ondan sonra işlem yapılacak dediler öyle bir prosedür yapmıslarkı iade edene kadar cıldırıcaktım tavsiyem internet üzerinden al 14 gün iade edebiliyorsun magaza alımlarında geçerli olmuyor.
kanka mağazada test ettirmen gerekirdi bu konuda prosedürleri katı baya

bende ölü piksel problemi yoktu ölü pikselde sadece cihaza baglayıp renkleri gösteriyo testi yapıyor magazada piksel testi yapıldı sorun yoktu ama renklerden dolayı sorun oldu günlük kullanımda belli olucak seyler sadece ölü pikselle bitmiyor yani :)

Geri