Vatan Bilgisayardan PC Almak

Reaksiyon skoru
86
Merhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?

Montaj seçeneği olması lazım

Merhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?
hazır sistem satın alır isen ekran kartı hariç diğerleri montajlı bir şekilde geliyor ancak kendin toplar isen montaj ve test seçeneğini seçerek yine ekran kartı dahil olmadan montaj sız gelicektir

Kardeşim şahsi fikrim vatan bilgisayardan almak yerine incehesap.com dan al ben bilgisayarımı ordan aldım , vatanda hem fiyatlar uçuk hemde destek bakımından sonradan sıkıntılar yaşayabilirsin

Vatanda kdv indirimi var iyi seçim olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim şahsi fikrim vatan bilgisayardan almak yerine incehesap.com dan al ben bilgisayarımı ordan aldım , vatanda hem fiyatlar uçuk hemde destek bakımından sonradan sıkıntılar yaşayabilirsin
Güldüm şahsen vatan bilgisayar gibi bir firmada destek bakımından hiçbir sorun yaşayamazsın

internetten alıyorsan toplamıyorlar bende 2019 kasımda aldım sordum vatan bilgisayara dediler biz internetten yollarız siz sonradan toplamayı bilmiyorsanız parçaları alın faturanızla beraber en yakın vatan bilgisayara gidin ücretsiz toplarlar tüm parçalar vatan faturalıysa dediler bedava için.

Dostum kendin toplayabilirsen ayrı ayrı sitelerden indirim kovalarsan çok daha iyi bir sistem alabilirsin tek bi siteden toplamak biraz pahalı gelebilir helekiiii vatan uf ufff

Dostum kendin toplayabilirsen ayrı ayrı sitelerden indirim kovalarsan çok daha iyi bir sistem alabilirsin tek bi siteden toplamak biraz pahalı gelebilir helekiiii vatan uf ufff
kdv indirimleri var 2-3 gün önce indirimli sitelerde 16K dan daha fazlaya topladığım sistem şuan 13.6k vatanda

illa sorun yaşayan olur bazı mağazalarında müşteriyle iyi ilgilenen sorumlular var ama bazılarında kötü davranan da var bütün vatan bilgisayar mağazaları kötü olacak değil sonuçta

yaşayan yüzlerce insan var emin ol
Göster emin olalım

Benim demek istediğim bu sadece vatana özel değil her mağaza da oluyor şikayetler

Göster emin olalım

Benim demek istediğim bu sadece vatana özel değil her mağaza da oluyor şikayetler
tabii ki ama ortlaması diğerlerine göre daha yüksek diye söyledim zaten bende ve benim vatan bilgisayarı asıl sevmeme sebebim her zaman piyasanın üstünde fiyat politikaları olmaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,570
Üyeler
188,444
Son üye
3ren7
Geri