whitewalker387
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Merhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?
hazır sistem satın alır isen ekran kartı hariç diğerleri montajlı bir şekilde geliyor ancak kendin toplar isen montaj ve test seçeneğini seçerek yine ekran kartı dahil olmadan montaj sız gelicektirMerhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?
Güldüm şahsen vatan bilgisayar gibi bir firmada destek bakımından hiçbir sorun yaşayamazsınKardeşim şahsi fikrim vatan bilgisayardan almak yerine incehesap.com dan al ben bilgisayarımı ordan aldım , vatanda hem fiyatlar uçuk hemde destek bakımından sonradan sıkıntılar yaşayabilirsin
Dostum kendin toplayabilirsen ayrı ayrı sitelerden indirim kovalarsan çok daha iyi bir sistem alabilirsin tek bi siteden toplamak biraz pahalı gelebilir helekiiii vatan uf ufffMerhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?
Kardeşim şahsi fikrim vatan bilgisayardan almak yerine incehesap.com dan al ben bilgisayarımı ordan aldım , vatanda hem fiyatlar uçuk hemde destek bakımından sonradan sıkıntılar yaşayabilirsin
Dostum kendin toplayabilirsen ayrı ayrı sitelerden indirim kovalarsan çok daha iyi bir sistem alabilirsin tek bi siteden toplamak biraz pahalı gelebilir helekiiii vatan uf ufff
kdv indirimleri var 2-3 gün önce indirimli sitelerde 16K dan daha fazlaya topladığım sistem şuan 13.6k vatandaKardeşim şahsi fikrim vatan bilgisayardan almak yerine incehesap.com dan al ben bilgisayarımı ordan aldım , vatanda hem fiyatlar uçuk hemde destek bakımından sonradan sıkıntılar yaşayabilirsin
yaşayan yüzlerce insan var emin olVatanda kdv indirimi var iyi seçim olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güldüm şahsen vatan bilgisayar gibi bir firmada destek bakımından hiçbir sorun yaşayamazsın
Merhaba internet üzerinden vatanbilgisayar.com dan pc almak istiyorum. Acaba kasayı toplanmış şekilde alma şansım var mı?
Göster emin olalımyaşayan yüzlerce insan var emin ol
tabii ki ama ortlaması diğerlerine göre daha yüksek diye söyledim zaten bende ve benim vatan bilgisayarı asıl sevmeme sebebim her zaman piyasanın üstünde fiyat politikaları olmalarıGöster emin olalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim demek istediğim bu sadece vatana özel değil her mağaza da oluyor şikayetler