Neler Yeni

Vatan bilgisayardan ürün alırken 3 kere düşünün

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
Kadir
Vatan Bilgisayardan Sapphire Pulse 7900 XT ekran kartı aldım 16 gündür göndermediler. Süreç o kadar kötü gidiyor ki konuyu foruma da iletme kararı aldım. Ürün alırken siz de dikkat edin.

16 gündür parasını ödediğim ekstresinde borcunu yatırdığım ekran kartının gönderilmesini bekliyorum.
3. gün twittier ekipleri ve müşteri hizmetleri yoğunluk nedeniyle kargoya verilemediğini söylüyor ürünün gönderileceğini bir nevi beyan ediyorlar ben de buna göre hareket ediyorum forumda takip eden vardır 7800 XT ekran kartını bu yüzden almadım.
7 gün bekliyorum yoğunluk nedeniyle kargoya verilmediğini düşünüyorum. Bu arada geçen sürede kimse aramıyor ben de gelecek diye düşünüyorum.
11 gün oluyor Twitter ekiplerine tekrar danışıyorum "STOKTA KALMADIĞI İÇİN" iptal edileceği söyleniyor kredi kartı ekstremi ödediğim ve 11 gündür beklediğim için mağdur olduğumu beyan ederek itiraz ediyorum. Müşteri hizmetleri tarafından muadil ürün gönderilir deniyor tamam bunun için talep oluşturun diyorum tamam diyorlar. En azından eş değeri bir ürün gelir kullanırım diye düşünüyorum üst modeli geçtim eş değeri gönderseler sorun çözülecek
5 gün daha bekliyorum 16 gün oluyor. Twitter ekiplerine yine ben tekrar yazıyorum ve tekrar aranıyorum;
Bu sefer muadil ürün olmadığı söyleniyor müşteri uzmanlarına aynı ürünün farklı modeli olduğunu eğer bu olmazsa bile Nvidia üretici tarafından sunulacak muadil ekran kartını bile kabul edebileceğimi söylüyorum ancak ısrarla para iadesi yapılacağı ve 7900 xt ekran kartının ellerinde olmadığı söyleniyor oysa ki web sitelerinde 7900 xt ekran kartı var fiyatı yüksek gözüktüğü için fiyat farkı çıkar diyor uzman e hani yoktu diyorum cevap yok o daha pahalı ürünmüş üstelik nvidia önerseler onu da değerlendireceğim her şeyi geçtim aldığımı gönderseler yeter ama stok yokmuş sözde.

Ürünü websitelerine koyuyorlar, kasım ayı kampanyası yapıyorlar
Ürünü satın alıyorum gönderileceği söyleniyor (ilk 3 gün deseler ki göndermeyeceğiz ona göre hareket edeceğim ama verilen bilgi farklı)
Ürünün taksitini ödüyorum gelmesini planlıyorum
Kasım ayı indirim dönemi bitiyor
16 gündür ekran kartı gelmiyor. 16 gün boyunca diğer indirimlerden faydalanamıyorum.
Bugün aranıyorum ve muadil ürün önermenin mümkün olmadığı söyleniyor tekrar itiraz ediyorum
Vatan aldığım hazır sistemin tamiratı için garantisi olan üründen tamirat bedeli de aldı (anakart soket değişimi). Şimdi de satın aldığım ürünün kargolanmasını beklerken bile mağdur ediliyorum.

16 gün müşteri bekletilir mi?
Muadil ürün talebinizi iletelim muadil ürün gönderilir denilip muadil ürün sunulmaması nasıl oluyor?
Parasını ödediğiniz herhangi bir hizmet ürün 16 gün tarafınıza ulaşmazsa ne yaparsınız?

Vatandan web üzerinden ürün alırken dikkat edin arkadaşlar, bakalım ne olacak konuyu güncelleyeceğim tekrar itiraz ettim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
e devletten hemen thh başvurusu.. ben benzer durumda hepsiburada dan hakkımı almıştım

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Görkem
hocam aldığınız ürünün marka modeli ve fiyatı neydi
şu anki fiyatı piyasada en ucuz ne biliyor musunuz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aldığınız ürünün marka modeli ve fiyatı neydi
şu anki fiyatı piyasada en ucuz ne biliyor musunuz
İptal sebebi hatalı fiyat değil ürünün stoğu yok diyorlar 3. gün gönderilecek diyorlar göndermiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

e devletten hemen thh başvurusu.. ben benzer durumda hepsiburada dan hakkımı almıştım
THH ile hiç uğraşmayacağım firmaya para kazandırmayacağım muadil ürün gönderilmezse ben ona göre plan yaptım THH sonuçlanana kadar çıkar bir sistem onu alırım ekran kartı sonuçlanana kadar yeni nesiller gelecek. İptal ettikleri durumda direk ticaret bakanlığına şikayet edeceğim onlar uğraşsın THH belirsiz bir süreç

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
İptal sebebi hatalı fiyat değil ürünün stoğu yok diyorlar 3. gün gönderilecek diyorlar göndermiyorlar
Vatan bilgisayara 2 kez ürün gönderdim taleplerimin ikisinide gerçekleştirdiler birinde iade istedim iade ettiler birinde değişim istedim değiştirdiler 10/10 diye yorumlamıştım.Senin durumun farklı kral ucuza almışsın göndermek istemiyorlar bütün mevzu bu stok falan hikaye.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
benimki de vatandan hazır sistem 3 ay uğraştım ben sen yine 16 günmüş :D gittim mağazaya ağzılarına sıçtım müdürüne de söyledim söyledim pc servistyen 3 günde geldi bazıları böyle laftan anlıyor. vatan genel merkezi arayıp şikayet oluşturun uğraşmayın temsilcilerle

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan bilgisayara 2 kez ürün gönderdim taleplerimin ikisinide gerçekleştirdiler birinde iade istedim iade ettiler birinde değişim istedim değiştirdiler 10/10 diye yorumlamıştım.Senin durumun farklı kral ucuza almışsın göndermek istemiyorlar bütün mevzu bu stok falan hikaye.
Sistem aldım anakart pinleri eğik geldi sokette de bir gariplik vardı götürdüm 1300 TL servis ücreti çıkardılar THH ye gittim ürünü servise gönderdim. Servis süreci tamamlandı ürünü teslim almaya gittiğimde ücret almadılar neden dedim THH ye başvurmuşsunuz müşteri memnuniyeti ve şikayetiniz nedeniyle ücretsiz tamir ettik dediler aa ne güzel eyvallah dedim eve gittim anakart yine çalışmadı :) yine götürdüm sonuç hem THH ret çünkü sözde tamir ettiler anakartı hem de 1300 TL anakart soket değişimi bu sefer aldılar pinler değil soket sorunluymuş ama anlatamadık.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
Sistem aldım anakart pinleri eğik geldi sokette de bir gariplik vardı götürdüm 1300 TL servis ücreti çıkardılar THH ye gittim ürünü servise gönderdim. Servis süreci tamamlandı ürünü teslim almaya gittiğimde ücret almadılar neden dedim THH ye başvurmuşsunuz müşteri memnuniyeti ve şikayetiniz nedeniyle ücretsiz tamir ettik dediler aa ne güzel eyvallah dedim eve gittim anakart yine çalışmadı :) yine götürdüm sonuç hem THH ret çünkü sözde tamir ettiler anakartı hem de 1300 TL anakart soket değişimi bu sefer aldılar pinler değil soket sorunluymuş ama anlatamadık.
Bana sorun çıkarmadılar şubeyle alakalı olabilir.

Top Bottom