Yaşamazsın ben topladım.Vatan bilgisayarın magazasindan PC toplasam bi sıkıntı yaşarmıyım
Ne alaka dostum?vatan çok pahalı
Peki sağolYaşamazsın ben topladım.
Tek sorun bazı mağazalarda bazı ürünler olmuyor onun için de başka mağazalardan getiriliyor onu bekleyebilirsin bi 2 3 gün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka dostum?
Arkadaş sana onu sormamış ki.
görmemişim vatan nın internet sitesinden dedim sandım bide 1 aydır kargolamadıkları ürünümde var yani vatan tavsiye etmiyorum o yüzden vatanı görür görmez geldim sorryYaşamazsın ben topladım.
Tek sorun bazı mağazalarda bazı ürünler olmuyor onun için de başka mağazalardan getiriliyor onu bekleyebilirsin bi 2 3 gün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka dostum?
Arkadaş sana onu sormamış ki.
Valla vatan pahali biliyorum ama ailem internete pek güvenmiyor gorerek almak istiyorlar bu yüzden parca parca alicam oem hazir sistem almicamBence yaşamazsın ama Vatan PC çok kazık zorunda olmadığın sürece ordan toplama, AMD almaya çalış ordaki görevli seni kandırmaya çalışabilir, nedeni de elde kalan bir işlemciyi satmak veya kendisine prim getirecek bir şeyi satmak
eğer istanbuldaysanız itopyadan alabilirsinizValla vatan pahali biliyorum ama ailem internete pek güvenmiyor gorerek almak istiyorlar bu yüzden parca parca alicam oem hazir sistem almicam
Benim ailem de öyle, doğum günümu tam 2 hafta kaldı senetle taksitten dolayı Vatan istiyorlarValla vatan pahali biliyorum ama ailem internete pek güvenmiyor gorerek almak istiyorlar bu yüzden parca parca alicam oem hazir sistem almicam
itopyadan falan alın orada da görerek alabilirler mağzası var (zaten biri söylemiş görmedim)Valla vatan pahali biliyorum ama ailem internete pek güvenmiyor gorerek almak istiyorlar bu yüzden parca parca alicam oem hazir sistem almicam