Neler Yeni

Vatan Ddr5 12400 f -4060ti 32 gb ram 1 tb ssd 24999tl

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
vatanda da 25.5 kya satıldı thermaltake kasayla , önemli olan geçmiş sistemler değil önümüzdeki günlerde çıkacak olanlar
Valla bilmiyorum .Yeni vergiler yolda sanki fiyatlar artıcak gibi .Ram ddr5 ssd falan göz boyuyor sistemde ama bilemedim .Ya hazır sistem alıcam yada laptopa 10k masraf etmem gerekicek :D arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ddr5 olması,32 GB ram olması,1 tb M2 olması beni cezbetti sipariş geçtim. Kasa,psu ve ekran kartını satarım.kalanını evdeki sistemle harmanlarım. Artı peşin fiyatına 3 taksit. Bence ideal. Gaming gen 6 taksit yapıyorum diyor ama bakıyorum hergün fiyatlar tırmanıyor
Evet 6 taksit gelir gelmez tüm sistemler 1-2k şişirme yaptılar.Sözde vade farksız taksit ama çatırmadan vade farkı koymaya çalışdılar sanırım :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Valla bilmiyorum .Yeni vergiler yolda sanki fiyatlar artıcak gibi .Ram ddr5 ssd falan göz boyuyor sistemde ama bilemedim .Ya hazır sistem alıcam yada laptopa 10k masraf etmem gerekicek :D arada kaldım

Evet 6 taksit gelir gelmez tüm sistemler 1-2k şişirme yaptılar.Sözde vade farksız taksit ama çatırmadan vade farkı koymaya çalışdılar sanırım :D
bana da çok düşecek gibi gelmiyor ne yalan söyleyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
tomi makinen

Gaming gen aşırı yükseltti fiyatları. Vade farkının fazlasını eklediler

kayn999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Melih Gumuskaya
Daha yeni paylaşıldı .Parçalar hakkında ne diyorsunuz .F/p oranı nedir
Kral yapıştır geç.İslemciyi fln sonra yükseltir sin,anakartinin ddr5 desteklemesi önemli.Çünkü anakarti 1 kere alınca daha alasın gelmez,islemciyi sonradan istersen yükseltirsin.Yükseltmesen de gayet yeterli bir islemci

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
gamingntr öldü vatan doğdu bu arada sistem iyi alınabilir ama 25.5 tl olan sistem kadar cezbedici değil

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
Gaming gen aşırı yükseltti fiyatları. Vade farkının fazlasını eklediler
Taksit olunca daha çok alıcı bulma şanslarıda var belki ondan da daha çok kar yapmak istemişlerdir

bu sistemde var DDR 4 ama 5 k da ha ucuz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
Kral yapıştır geç.İslemciyi fln sonra yükseltir sin,anakartinin ddr5 desteklemesi önemli.Çünkü anakarti 1 kere alınca daha alasın gelmez,islemciyi sonradan istersen yükseltirsin.Yükseltmesen de gayet yeterli bir islemci
intel soket oldukdan sonra ddr5 olması önemli değil bize AM lazım

Son düzenleme:

Fixsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Özkan
aslında 7500f ile aralarında okadar farkda yok sizce alınır mı? yoksa bumu alınır
1719512478735.png

Eruyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emre Eruyan
25k bütçeye alınır mı bu sistem yoksa böyle yakında daha fp bişey gelir mi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
baba merhaba
bu ay çıktıktan sonra piyasa harekete geçecek gibi, güne zam haberleriyle başlıyoruz örn: temmuzda s!gara zam var.
o yüzden fırsat sistem denk getirdin mi ve seni tatmin edecekse sistemi alıp geçecen ağa :)
(artık alsat sistemleri de yapılmıyor gibi :) )
bana da çok düşecek gibi gelmiyor ne yalan söyleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388
Üyeler
164,487
Son üye
Bordo46
Top Bottom