oha vpn ile denedim girdi ama şuanda sistem tamamen tükendi keşke başta deneseydim vpn le girmeyi yaaVPN dene
Salla hocam sende Ti var16kya 3060ti aldık ya şimdi koyarlar böyle sistemleri bahtım yok la
Bana çamur attılar bende sinirlendim knka öyle dedimvıdeo altında urun kotu oldunu soyluyordun
@Abdullah Hacıgül reis geçenki sözünü tutsanda şu adamı banlasan göz göre göre utanmadan yapıyor bideİlana koyunca görürsün knka
Tam da bugün kasamı satmıştım neyse kısmet değilmiş. Makul bir karla satan olursa alabilirim.Eğer tükendi yazmıyorsa evet
vardı, 8 taksitle aldım ben. Banka ödemesindede 8 taksit 14.999 olarak gözüküyor.Bende taksit çıkmadı nedense benimkiside world
Ben şeffaf biriyim yapmacık saman altından su yürütmüyorum eminim al sat yapmıyorum diyende yapıyordur onlar gibi olmak lazım demek ki herşeyi gizlemek lazım öyle mı@Abdullah Hacıgül reis geçenki sözünü tutsanda şu adamı banlasan göz göre göre utanmadan yapıyor bide
H.o hocamvardı, 8 taksitle aldım ben. Banka ödemesindede 8 taksit 14.999 olarak gözüküyor.