Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Ben şeffaf biriyim yapmacık saman altından su yürütmüyorum eminim al sat yapmıyorum diyende yapıyordur onlar gibi olmak lazım demek ki herşeyi gizlemek lazım öyle mı
kardeş sen şova döküyorsun işi anladın mı 7 24 bu işin reklamını yorumunu herşeyini yapıyorsun alamayan adam senin yorumlarını görünce ceddine sövebilir

İceWolf

80+ Silver

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kardeş sen şova döküyorsun işi anladın mı 7 24 bu işin reklamını yorumunu herşeyini yapıyorsun alamayan adam senin yorumlarını görünce ceddine sövebilir
Ne alakası var ben al sat ile ilgili konuşmuyorum

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ben aldım mesela sistem gelince satarım belki kime ne ? Bu laflar ne böyle sakin olun…hızlı olan kazanır !

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
ne kadara cıktı sistem kacırdım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alırsında satarsında Kürşat. Sanki her alan ömrü billah kullanıyorda. :)

Saol.
Ben bişey demiyorum knka alan alsın isterse satsın isterse bedavaya versin isterse kullansın beni ilgilendirmez

Onay mailinde ram 1 adet görünüyor. Alan arkadaşlar zahmet olmazsa kontrol edebilir misiniz? Bir yanlışlık mı var acaba?

İceWolf

80+ Silver
Ben bişey demiyorum knka alan alsın isterse satsın isterse bedavaya versin isterse kullansın beni ilgilendirmez
Aynen kanka. 2 senede alıp kullanıp sonrada iyi fiyat bılunca sattığım sistem sayısı 8 oldu. Ama bu sanki kalacak gibi. 1k da benim için zirve bu. Ama bakarım kullanırım, 1080p de bana 3060ti den çok fazla bişey katmazsa bu arkadaş gider.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu forumdan aynı kişi belki 3-4 tane aldı ona da bişey söyle sırf beni gördün diye konuş tabi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom