🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

Ben şeffaf biriyim yapmacık saman altından su yürütmüyorum eminim al sat yapmıyorum diyende yapıyordur onlar gibi olmak lazım demek ki herşeyi gizlemek lazım öyle mı
kardeş sen şova döküyorsun işi anladın mı 7 24 bu işin reklamını yorumunu herşeyini yapıyorsun alamayan adam senin yorumlarını görünce ceddine sövebilir

Ben aldım mesela sistem gelince satarım belki kime ne ? Bu laflar ne böyle sakin olun…hızlı olan kazanır !

Onay mailinde ram 1 adet görünüyor. Alan arkadaşlar zahmet olmazsa kontrol edebilir misiniz? Bir yanlışlık mı var acaba?

Ben bişey demiyorum knka alan alsın isterse satsın isterse bedavaya versin isterse kullansın beni ilgilendirmez
Aynen kanka. 2 senede alıp kullanıp sonrada iyi fiyat bılunca sattığım sistem sayısı 8 oldu. Ama bu sanki kalacak gibi. 1k da benim için zirve bu. Ama bakarım kullanırım, 1080p de bana 3060ti den çok fazla bişey katmazsa bu arkadaş gider.

kardeş sen şova döküyorsun işi anladın mı 7 24 bu işin reklamını yorumunu herşeyini yapıyorsun alamayan adam senin yorumlarını görünce ceddine sövebilir
Bu forumdan aynı kişi belki 3-4 tane aldı ona da bişey söyle sırf beni gördün diye konuş tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,096
Üyeler
186,017
Son üye
Metropol Tercüme
Geri