Receb İvedik
80+ Bronze
sağolun hocam çok takip etmiyorumuşum o zamanDaha çok du o zaman ve daha kaliteliydi fiyatı daha iyiydi
sağolun hocam çok takip etmiyorumuşum o zamanDaha çok du o zaman ve daha kaliteliydi fiyatı daha iyiydi
Ama bundan 1/2 ay sonra belki bugünleri arar olacağız seçimden sonra belli olursağolun hocam çok takip etmiyorumuşum o zaman
bende elimden geldiğince çabuk toplamaya çalışıcam hocam 3-4 hafta içinde büyük ihtimalle toplamış olurumAma bundan 1/2 ay sonra belki bugünleri arar olacağız seçimden sonra belli olur
Hadi hayırlısı yardımcı olabilirim istersen toplamadabende elimden geldiğince çabuk toplamaya çalışıcam hocam 3-4 hafta içinde büyük ihtimalle toplamış olurum
yazarım hocam kesinleşirse daha karar veremedim laptop falan hayırlısıHadi hayırlısı yardımcı olabilirim istersen toplamada
yiğidim yemiyor içmiyor ssitem takip ediyorCuma günü gametalk var ve sistemde tabii ki yerlerinizi alın şimdiden keyifli seyirler hadi bakalım
her şey sizin için 60 kiloya düştüm sen düşünyiğidim yemiyor içmiyor ssitem takip ediyor
v2 prom geldi bugün kulaklık mutluyum kirveher şey sizin için 60 kiloya düştüm sen düşün