KARDEŞ Ban yediğim normaldir biri kötü sistem yapıp iyi dediği zaman eleştiriyorum bu kim olursa olsun ben böyleyim yaranmaya çalışmamBaşka yerden buraya gelmişsin belli yada ban yemişsin yeni hesap açmışsın senin ağzının yandığı belli bir yerden de sağa sola saldırıyorsun
Evet de son zamanlarda sistemlerde parça kalitesi düştü fark ettiysen muhakkak bu da öyle olurVatanın sistemleri çok iyi oluyor.
Aynen kasa ve psu dan kısılıyor. Umarım bunda böyle olmazEvet de son zamanlarda sistemlerde parça kalitesi düştü fark ettiysen muhakkak bu da öyle olur
Stoklarına baktım powerbost çok var bakalım en azından MSI olursa mükemmel olurdu tabi sisteme bağlıAynen kasa ve psu dan kısılıyor. Umarım bunda böyle olmaz
O sistem fantazi sistemiVok da cuma gelicek herale
genel olarak bana artık f/p sistemler çok fazla arttı gibi geliyor kısa zamanda yanlışmıyım hocam?O sistem fantazi sistemi
Kalite düştü ama gözle görülür derecede enflasyon farkı bu dagenel olarak bana artık f/p sistemler çok fazla arttı gibi geliyor kısa zamanda yanlışmıyım hocam?
ona lafım yok yani 5-6 ay öncesinde bu kadar fazla sistem sanki yoktu piyasada ya da bana öyle geliyor bilmiyorumKalite düştü ama gözle görülür derecede enflasyon farkı bu da
Daha çok du o zaman ve daha kaliteliydi fiyatı daha iyiydiona lafım yok yani 5-6 ay öncesinde bu kadar fazla sistem sanki yoktu piyasada ya da bana öyle geliyor bilmiyorum