Neler Yeni

Vatan Hazır Sistem Tek Parça İadesi

svedorn

80+
Bütçe
23000
23 ağustos'da vatandan sistem sipariş ettim 19 bine 4060 lı ve henüz elime ulaşmadı. Bütçemin olmasına rağmen uygun olduğu için aldım sonra yine başka bi şey bulursam iptal ederim diye aldım ama az önce bi şey farkettim, siparişlerimden kasayı görünteliyince kolay iade var ona tıklayınca bütün parçalar tek tek çıkıyor, hepsinin yine tek tek fiyatı var ve sanırsam istediğini iade edebiliyorsun. Böyle bir şey varsa ekran kartını iade edip daha yüksek bi şey almayı planlıyorum çünkü diğer parçalar yine ucuza gelmiş oluyor. Bilen veya daha önce yapmış olan varsa bilgilendirebilirse çok iyi olur kargolanmadan önce.
1724755302787.png

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Durmuş T.
Öyle bir şey olsa bu sistem aldığınız fiyata satılmazdı ben sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama siz iletişime geçin ve sorun yinede.

svedorn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir şey olsa bu sistem aldığınız fiyata satılmazdı ben sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama siz iletişime geçin ve sorun yinede.
Sorayım biraz bekledikten sonra bilen bi arkadaş çıkmazsa da neden böyle bir sekme koysunlar ki olmasa sadece tamamını iade et diye koyabilecekken

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam sitede hata olmuş olabilir. Bildiğim kadarıyla hazır sistemlerde parça iptali diye bir şey yok. tabii ki siz yine şansınızı denemek isterseniz deneyin ama tamamını da iptal edebilirler. Ben sizin yerinizde olsam öyle riske girmezdim tercih sizin

Baberist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış
Şu sistemi kaçırdım kafamı duvarlara vuruyorum

svedorn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sitede hata olmuş olabilir. Bildiğim kadarıyla hazır sistemlerde parça iptali diye bir şey yok. tabii ki siz yine şansınızı denemek isterseniz deneyin ama tamamını da iptal edebilirler. Ben sizin yerinizde olsam öyle riske girmezdim tercih sizin
Onu ben de düşündüm ve zaten biraz araştırdım olsa bile şu an piyasada en en ucuz 4060 ti bile 14.300 yani ucuza 4060 dan daha üst seviye bi kart olmadığı için şu anda çok mantıklı olmuyor. Yine biraz ucuza oluyor tabii ki atıyorum 4060 ın yerine TI alsam sistem 24 bine geliyor bu işlemcili falan 24 bine 4060 ti sistem yok ama bu riske değmez bence de : D en iyisi arayıp sormak. Yine de bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,932
Üyeler
159,421
Son üye
shinro
Top Bottom