Vatan hazır sistemler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Vatan hazır sistemlerde parça değişimi yapabiliyor muyuz?yani misal A320 anakart var ben sistemi alıp ama B450 alabiliyor miyim?
Ya da bx500 ssd var ben falan marka istiyorum diyebilir myiim? İllaki fiyat farkı olacak ama çok fazla okur mu? Hazır sistem kavramından çıkartırlar mı?

Vatan hazır sistemlerde parça değişimi yapabiliyor muyuz?yani misal A320 anakart var ben sistemi alıp ama B450 alabiliyor miyim?
Ya da bx500 ssd var ben falan marka istiyorum diyebilir myiim? İllaki fiyat farkı olacak ama çok fazla okur mu? Hazır sistem kavramından çıkartırlar mı?
İnternet sitesinden alıcaksan yapamıyorsun diye biliyorum sadece bazı hazır sistemlerde oluyor

İnternet sitesinden alıcaksan yapamıyorsun diye biliyorum sadece bazı hazır sistemlerde oluyor
Mağazadan alıcam, parça değişimi yükseltmesi yaparlar mı? Yani mesela fark 50 lria. Ama parça değiştiriyorum sonuçta hazır sistem kavramından çıkıyor. Fiyat farkı çok mu olur?

Parça bilmiyorum ama iade olabiliyor oda 3 veya maksimum 1 hafta geçiktikten sonra iade kabül etmiyolar hocam
bende B450m almiştim iade etmek istediğimde kabül etmediler bende sattım.

iade etme şansınız varsa iade edin hocam taksitli B450m alın derim .

Mağazadan alıcam, parça değişimi yükseltmesi yaparlar mı? Yani mesela fark 50 lria. Ama parça değiştiriyorum sonuçta hazır sistem kavramından çıkıyor. Fiyat farkı çok mu olur?
Bilmiyorum hiç vatandan sistem almadım sadece sitesinde hazır sistemlerde yükseltme yapılmıyor diye biliyorum

Parça bilmiyorum ama iade olabiliyor oda 3 veya maksimum 1 hafta geçiktikten sonra iade kabül etmiyolar hocam
bende B450m almiştim iade etmek istediğimde kabül etmediler bende sattım.

iade etme şansınız varsa iade edin hocam taksitli B450m alın derim .
Efendim almadım almayacağım ama arkadaşım ordan sistem almak istiyor. Oranın sistemini çözmek için soruyorum.

İnternetten alıyor isen bazılarında değişiyor mağazaya gidersen evet değişebiliyor hepsi

Vatan bilgisayar' da parça diğer sitelere göre pahalı hocam
Gamegaraj tavsiye ediyorum ordan alışveriş yapsın bence arkadaşınız.
Ben de ona orayı önerdim kendim bizzat aldım. Ama babası pahalı olsun elden alalım anlayışı var

Ben de ona orayı önerdim kendim bizzat aldım. Ama babası pahalı olsun elden alalım anlayışı var
Bizde de öyle bir algı vardı sonra değişti bazı sitelerden alışveriş yaptıktan sonra :-))
Aldığınız sistemin 1-2 katını gamegaraj'dan daha iyi alabilirken neden daha fazla para öder ki insan :)
bence babası ile görüşün derim bende ordan alışveriş yaptım güvenilir deyin görüşün derim ben
amma illa karşı çıkıyorsa yapcak bir şey yok hocam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,914
Üyeler
186,963
Son üye
ilhanyusuf31
Geri