Neler Yeni

Vatan i5 12400f rtx 4060ti sistem 23.800 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yavuz

Sistem bu konusu varsa kusura bakmayın formda yeniyim göremedim sistem için fazla yüksetme bütçem yok yine de alınır mı? alınırsa hangi yükseltmeler yapılır önerilerinizi bekliyorum uzun zamandır sistem arıyorum ekran kartı işlemci de sorun görmesemde kasa psu ana kart gibi materyallerden anlamıyorum yükseltmeler ile çıkılan fiyatta ddr5 sistem bulunabilirmi yoksa bu bir fırsat ürünümü daha düşük bütçeli 4060 sistemlere de açığım

1Swench

80+
fiyatina gore ve bayada iyi asus guvenilir al bence

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Sistem bu konusu varsa kusura bakmayın formda yeniyim göremedim sistem için fazla yüksetme bütçem yok yine de alınır mı? alınırsa hangi yükseltmeler yapılır önerilerinizi bekliyorum uzun zamandır sistem arıyorum ekran kartı işlemci de sorun görmesemde kasa psu ana kart gibi materyallerden anlamıyorum yükseltmeler ile çıkılan fiyatta ddr5 sistem bulunabilirmi yoksa bu bir fırsat ürünümü daha düşük bütçeli 4060 sistemlere de açığım
alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa beyaz sevmiyorum hangisini seçiyim

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Bütçeniz yetiyorsa eğer bu sistemi alabilirsiniz.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasa beyaz sevmiyorum hangisini seçiyim
Diğer seçenekler çok dandik beyaz olan hem çok daha kaliteli hem de gayet güzel kasa. Tek kasayla alakalı değil onu değiştirince PSU (güç kaynağı) da değişiyor bu yüzden beyaz olanı al. En kötü aldıktan sonra kasa değiştirirsin 1800 liraya zoko amiral var güzel kasa.
Senin attığın sistemde SSD'yi 1TB seç mis gibi sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yavuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yavuz
Diğer seçenekler çok dandik beyaz olan hem çok daha kaliteli hem de gayet güzel kasa. Tek kasayla alakalı değil onu değiştirince PSU (güç kaynağı) da değişiyor bu yüzden beyaz olanı al. En kötü aldıktan sonra kasa değiştirirsin 1800 liraya zoko amiral var güzel kasa.
Senin attığın sistemde SSD'yi 1TB seç mis gibi sistem
Teşekkürler tavsiye için

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
SSD 1TB seç gerisi çok uzun süre götürür seni.
Hayırlı olsunnn.

Top Bottom