Vatan İndirimindeki Kasa Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
0

Ürün bu, sanırım stokları eriyor. Sizce fiyat iyi mi ve değiştirilmesini önerdiğiniz parça var mı? Peşin fiyatına 3 taksit olduğu biraz olumlu bakıyorum ama daha iyi bir fırsat yakalanır mı sizce?

ben haftalardır arıyorum her siteye baktım sayılır bütçen yok ise al, biraz bütçen var ise anakartı b650 yap ssd değiştir al 40k altı 5060ti 16gb yok kendin toplaşanda bu fiyat gelir

Teşekkür ederim fakat Hepsi Burada'nın taksit seçeneklerini gördükten sonra 5070 ekran kartına sahip kasalara bakmaya başladım. Hatta bir konu açtım yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Teşekkür ederim fakat Hepsi Burada'nın taksit seçeneklerini gördükten sonra 5070 ekran kartına sahip kasalara bakmaya başladım. Hatta bir konu açtım yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Hepsiburada 5070li sistemler sanırım mesajlarında onu gördüm bende sabah baktım hocam 50k 5070 sistem ram ve ssd biraz kötü harici soğutucu yok 5070 50bin verene kadar 5060lı 35-40 arası sistem almak daha mantıklı ve vatanda sistem biraz daha iyi yan parçalar en azından hepsiburada sadece 12 taksit avantajı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,430
Üyeler
184,451
Son üye
crazyzm96
Geri