firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,002
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tükendi olana kadar denemek lazımSepete eklenmyir uya
Tükendi olana kadar denemek lazımSepete eklenmyir uya
bende stoğa gelince haber ver yazıyorTekrar geldi stokta
https://www.gaming.gen.tr/urun/2126...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sizce nasıl 3060ti tuf gaming takılı versiyonuTükendi olana kadar denemek lazım
3090 ti alacağına 4080 alın. hem daha ucuz hemde eziyor 3090ti ıödeme kısmındayım sonradan buna 3090ti alınır 1 sene götürür bu pc sanki ne diyorsunuz?
Hocam bence boşver bunu dene. Tekrar gelme ihtimali varbende stoğa gelince haber ver yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/2126...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sizce nasıl 3060ti tuf gaming takılı versiyonu
Hocam hem o kadar limitim yok bide bunu aldım sizce nasıl o yüzden sordum hem şirkete fatura kestirdim hem de 12 taksitle yapmam lazım yoksa zorlar baya vatan 6 taksit yapıyor o sıkıntı sizce bir şey yapmam gerekir mi?, hesapladığımda 5 küsür avantaj vardı tektek olana göreHocam bence boşver bunu dene. Tekrar gelme ihtimali var
hocam al sata gider miNerde al satçılar![]()
O kadar şey varsa makul gibi duruyor. A520 değil de en azında b450 olsaymış iyimişHocam hem o kadar limitim yok bide bunu aldım sizce nasıl o yüzden sordum hem şirkete fatura kestirdim hem de 12 taksitle yapmam lazım yoksa zorlar baya vatan 6 taksit yapıyor o sıkıntı sizce bir şey yapmam gerekir mi?, hesapladığımda 5 küsür avantaj vardı tektek olana göre
Ya aslında başta bunu alsam b550 vardı ama kaçırdım şansızlığa, argb desteği istiyodum bunda yok belki satar üstüne biraz koyar alırım veyahut kasadaki argb yerini alırım bendeki kasaya takar içeriği değiştiririm bende şu an td500 var ondan geleceğin içindekileri alır buna takabilirim belki öyle düşünüyorum sizce de mantıklı mı?O kadar şey varsa makul gibi duruyor. A520 değil de en azında b450 olsaymış iyimiş
Ben almak isterim bursadan 27binden alamazsan bana soylermisin sevinirim dostumben aldım havale ıle aldım 27 k bulabılırsem alcam umarım bulurum bulamasam ankarada almak ısteyen ıletısıme gecer anlasırsak oda alabılır
İlan açın hocamben aldım havale ıle aldım 27 k bulabılırsem alcam umarım bulurum bulamasam ankarada almak ısteyen ıletısıme gecer anlasırsak oda alabılır
neyin ilanını acıyım hocam muhtemelen parayı denk lestıremıcem eyer dedım yanı ozelden yazılabılıyorsa yazın ben alamasam bellı bu bucrete ankaradakı kısıler benden alabılır nasıl olcak bılmıyom ama bıseyler yapmaya calısırız cunkü tek tek toplandınmı 40 bin geciyor fıyat ınanılmaz superİlan açın hocam