Vatan KDV indirimleri

Reaksiyon skoru
1
Virüsten sonra vatanda kdv indirimleri olur mu? Belirli bir tarihi var mı yani

vatandan almanı tavsiye etmem İncehesap dan alabilrsin tabii senin kararın ama vatan pahalı incehesap da güvenilirdir

Arada bir yapıyor Ekran Kartını ve Ana kartı bu sayede Vatan'dan almıştım Diğer yerlere göre daha ucuzdu ve güvenilirdi. Büyük ihtimal olacak bende bekleyiş içindeyim

Virüsten sonra yaparlar büyük ihtimal çünkü sürekli aynı indirimi yapıyorlar. Bazen güzel indirimler oluyor.

VATAN gereksiz pahalı incehesap öneririm ?

Virüsten sonra vatanda kdv indirimleri olur mu? Belirli bir tarihi var mı yani
Yok. Kafalarına göre ve özel günler yaklaşınca indirimler yapıyorlar. Her gün takip etmek lazım. En son SSD ve PSU almıştım. Öyle takibe alarak uygun fiyatı yakalar yakalamaz satın aldım. :D

Arkadaşlarımın arasında da gördüklerim kadarıyla İncehesap cuma gecesini takip etmeni tavsiye ederim.

Yok. Kafalarına göre ve özel günler yaklaşınca indirimler yapıyorlar. Her gün takip etmek lazım. En son SSD ve PSU almıştım. Öyle takibe alarak uygun fiyatı yakalar yakalamaz aldım. :D
Teşekkür ederim. Bundan başka haberdar olma yolu yok mu

Teşekkür ederim. Bundan başka haberdar olma yolu yok mu
Adamlar resmi bir açıklama yapmıyor ve bugüne kadar da hiç öyle tarihte vermediler. Sadece özel günler yaklaşınca veya ürünlere özel arada bir fiyat düşürüyorlar. Takip etmek gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,466
Üyeler
188,601
Son üye
torinzuer
Geri