Neler Yeni

Vatan Mağazasında Çalışan YouTuber Hakan Balcı Hk.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sistem
Videonun ilk kısmında söylediği "RTX 2080'i geride bırakan" lafı beni benden aldı. Bu şahısın yaptığı işe ve verdiği emeğe saygı duyuyorum. "Donanım bilgisi yok" diyemem ama topladığı veya önerdiği sistemlerin F/P kavramından uzak olduğunu savunuyor ve bilgisine güvenmiyorum. Eğer Vatan dışında PC alacak iseniz kesinlikle en son tercihiniz bu olmalı. Zaten Vatan şuan kâr oranını çok yüksek tutan bir firma.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben bu adamı seviyorum. Vatan'dan PC toplamak isteyenlere güzel tavsiyeleri oluyor. KDV indiriminde çok güzel sistemler toplattı birçok kişiye ama normal zamanda Vatan Computer'ın yüksek fiyatlarında dolayı pek iyi tavsiyeleri olmuyor.

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
vatanda calıstıgı icin 2 kelimesinden 1 i vatan çok gıcık oluyorum izlemeyi bıraktım

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Bana bu reis samimi geldi ama bilgisi hakkında yorum yapamayacagım

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence gayet iyi fena değil

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sisteme lafım yok. "RTX 2080'i bile gerisinde bırakan bir kart" demiş. Ona takıldım.
Fiyat performans olarak demiş olabilir genede pahalı itopyadaki rx5700xtlk sistem varken (HaQQuS PC toplama yayınları hoş oluyor )

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sistem
Videonun ilk kısmında söylediği "RTX 2080'i geride bırakan" lafı beni benden aldı. Bu şahısın yaptığı işe ve verdiği emeğe saygı duyuyorum. "Donanım bilgisi yok" diyemem ama topladığı veya önerdiği sistemlerin F/P kavramından uzak olduğunu savunuyor ve bilgisine güvenmiyorum. Eğer Vatan dışında PC alacak iseniz kesinlikle en son tercihiniz bu olmalı. Zaten Vatan şuan kâr oranını çok yüksek tutan bir firma.

Her zaman berbat sistemler topladığını düşünüyorum, ve hala öyle, işi gücü reklam.

Top Bottom