Neler Yeni

Vatan mağazasından hangi monitörü almalıyım

echoes

80+ Bronze
Vatan Bilgisayar'in mağazasindan monitör alicam da bu hafta gidip, 1080p fiyatına göre iyi monitörleri yazar mısınız arkadaşlar? Fiyatına göre iyiyse 144hz de olur 240hz de olur. Bir de mağazadan alırken ölü piksel testi yaptırmam gerekiyor değil mi? İlk kez yapicam da böyle bi şey.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Vatan Bilgisayar'in mağazasindan monitör alicam da bu hafta gidip, 1080p fiyatına göre iyi monitörleri yazar mısınız arkadaşlar? Fiyatına göre iyiyse 144hz de olur 240hz de olur. Bir de mağazadan alırken ölü piksel testi yaptırmam gerekiyor değil mi? İlk kez yapicam da böyle bi şey.
vatanda genelde pahalı oluyor internet üzeri istersen güvenilir bir şirket atabilirim modeller

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can
Bütçe nedir? Vatan bilgisayardan monitör alırsanız kendileri ölü piksel testi yapmadan vermiyorlar zaten.

NightWish2434

80+ Silver
ordan alma.

echoes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatanda genelde pahalı oluyor internet üzeri istersen güvenilir bir şirket atabilirim modeller
Mağazadan piksel testi yaptırıp almak istiyorum ya çünkü daha sonradan iade değişim vs. ile uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe nedir? Vatan bilgisayardan monitör alırsanız kendileri ölü piksel testi yapmadan vermiyorlar zaten.
Direkt alacağım monitörü mü 0 kutusundan çıkartıp test yapiyorlar peki?
Yani bütçe şu şekilde, çok iyi bir 144hz olursa fiyatına göre onu alırım. Eğer fiyatı çok çok daha iyi olan bir üst model varsa ona da zorlayabilirim. Bu şekilde.

Neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can
@echoes Evet, sıfır kutusundan çıkartıp kutu içinden çıkan kabloları ile test ediyorlar.

NightWish2434

80+ Silver
Mağazadan piksel testi yaptırıp almak istiyorum ya çünkü daha sonradan iade değişim vs. ile uğraşmak istemiyorum

Direkt alacağım monitörü mü 0 kutusundan çıkartıp test yapiyorlar peki?
Yani bütçe şu şekilde, çok iyi bir 144hz olursa fiyatına göre onu alırım. Eğer fiyatı çok çok daha iyi olan bir üst model varsa ona da zorlayabilirim. Bu şekilde.

Neden?
bindirmeli

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
mağazada olup olmadığını bilemeyizde 144hz mntr sana 4k ya verirler gibi

1080 p birde

NightWish2434

80+ Silver
Tamamdir. Peki hangi modeli önerirsiniz mağazadan gidip almak için. İps panel olsun istiyorum

Neresi indirmeli ki
bütçe söyle

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Vatandan almak zorunlumu kazık gibi pahalı satılıyor orda her şey ama

Top Bottom