Neler Yeni

Vatan mı daha iyi yoksa Media Markt mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Arkadaşlar Xbox Series X alacağım. Sizce Vatan Bilgisayardan mı yoksa Media Markt dan mı alayım? Hangisi bir sıkıntı çıktığında daha çok yardımcı olur, daha çok ilgilenir?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar Xbox Series X alacağım. Sizce Vatan Bilgisayardan mı yoksa Media Markt dan mı alayım? Hangisi bir sıkıntı çıktığında daha çok yardımcı olur, daha çok ilgilenir?
Mediamarkta çok deneyimim yok ama Vatan gerçekten ilgileniyordu benimle.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
hangisi daha ucuzsa o daha iyi. garantili bir ürün için dert etmenize gerek olmaz 2 firmada işinin ustası.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Eğer fiyatları aynıysa ben olsam mediamarktdan alırım

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Aynı şeyin laciverti biraz :)

Hangisi daha uyguna geliyor ise onu tercih et. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok kusura bakma.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İkisi arasından Mediamarktın daha iyi olduğu görüşündeyim. Güler yüzlüler ilgileniyorlar.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisi daha ucuzsa o daha iyi. garantili bir ürün için dert etmenize gerek olmaz 2 firmada işinin ustası.
Aynı fiyatta, ikisinde de 7499 tl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi arasından Mediamarktın daha iyi olduğu görüşündeyim. Güler yüzlüler ilgileniyorlar.
Aynı şeyin laciverti biraz :)

Hangisi daha uyguna geliyor ise onu tercih et. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok kusura bakma.
Eğer fiyatları aynıysa ben olsam mediamarktdan alırım
Şeyi belirtmeyi unutmuşum eğer media marktan alırsam internetten alacağım ama vatandan alırsam şimdi gidip eğer ellerinde varsa kutulu alma imkanım var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İnternetten alırsan daha ucuza alabilirsin sanırsam çok anlamıyorum ama belki vatandakinde ekstra kol falan vardır.
hayır. Trendyoldaki ile aynı. Fakat tavsiye edilen satış fiyatında satıyor Mediamarkt ve Vatan.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
İnternetten alırsan daha ucuza alabilirsin sanırsam çok anlamıyorum ama belki vatandakinde ekstra kol falan vardır.
Hepsiburadadan falan almayı düşünmüyorum direk yüz yüze sıkıntımı anlatabilmek istiyorum.

hayır. Trendyoldaki ile aynı. Fakat tavsiye edilen satış fiyatında satıyor Mediamarkt ve Vatan.
Trendyoldaki İthalatçı garantili vatan ve mediamarkt Xbox un kendi garantisi ile satıyorlar.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hepsiburadadan falan almayı düşünmüyorum direk yüz yüze sıkıntımı anlatabilmek istiyorum.

Trendyoldaki İthalatçı garantili vatan ve mediamarkt Xbox un kendi garantisi ile satıyorlar.
Onlara da yüz yüze anlatınca pek bir şey anlamıyolar zaten.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Hocam burda daha uygun gibi.
Bunlar İthalatçı garantili olduğu için daha ucuz ben Xbox Türkiye garantili almak istiyorum sonuçta ucuz bir şey değil, sıkıntısı çıkarsa ilgilenmezler ithalatçı garantili olunca

Top Bottom