Mediamarkta çok deneyimim yok ama Vatan gerçekten ilgileniyordu benimle.Arkadaşlar Xbox Series X alacağım. Sizce Vatan Bilgisayardan mı yoksa Media Markt dan mı alayım? Hangisi bir sıkıntı çıktığında daha çok yardımcı olur, daha çok ilgilenir?
Eğer fiyatları aynıysa ben olsam mediamarktdan alırımArkadaşlar Xbox Series X alacağım. Sizce Vatan Bilgisayardan mı yoksa Media Markt dan mı alayım? Hangisi bir sıkıntı çıktığında daha çok yardımcı olur, daha çok ilgilenir?
Aynı fiyatta, ikisinde de 7499 tl.hangisi daha ucuzsa o daha iyi. garantili bir ürün için dert etmenize gerek olmaz 2 firmada işinin ustası.
İkisi arasından Mediamarktın daha iyi olduğu görüşündeyim. Güler yüzlüler ilgileniyorlar.
Aynı şeyin laciverti biraz
Hangisi daha uyguna geliyor ise onu tercih et. Fiyatlar hakkında çok bilgim yok kusura bakma.
Şeyi belirtmeyi unutmuşum eğer media marktan alırsam internetten alacağım ama vatandan alırsam şimdi gidip eğer ellerinde varsa kutulu alma imkanım var.Eğer fiyatları aynıysa ben olsam mediamarktdan alırım
İnternetten alırsan daha ucuza alabilirsin sanırsam çok anlamıyorum ama belki vatandakinde ekstra kol falan vardır.Aynı fiyatta, ikisinde de 7499 TL.
hayır. Trendyoldaki ile aynı. Fakat tavsiye edilen satış fiyatında satıyor Mediamarkt ve Vatan.İnternetten alırsan daha ucuza alabilirsin sanırsam çok anlamıyorum ama belki vatandakinde ekstra kol falan vardır.
Microsoft Xbox Series X 1 TB Oyun Konsolu - Siyah (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microsoft Xbox Series X 1 TB Oyun Konsolu - Siyah (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hepsiburadadan falan almayı düşünmüyorum direk yüz yüze sıkıntımı anlatabilmek istiyorum.İnternetten alırsan daha ucuza alabilirsin sanırsam çok anlamıyorum ama belki vatandakinde ekstra kol falan vardır.
Microsoft Xbox Series X 1 TB Oyun Konsolu - Siyah (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microsoft Xbox Series X 1 TB Oyun Konsolu - Siyah (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Trendyoldaki İthalatçı garantili vatan ve mediamarkt Xbox un kendi garantisi ile satıyorlar.hayır. Trendyoldaki ile aynı. Fakat tavsiye edilen satış fiyatında satıyor Mediamarkt ve Vatan.
Onlara da yüz yüze anlatınca pek bir şey anlamıyolar zaten.Hepsiburadadan falan almayı düşünmüyorum direk yüz yüze sıkıntımı anlatabilmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyoldaki İthalatçı garantili vatan ve mediamarkt Xbox un kendi garantisi ile satıyorlar.
Bunlar İthalatçı garantili olduğu için daha ucuz ben Xbox Türkiye garantili almak istiyorum sonuçta ucuz bir şey değil, sıkıntısı çıkarsa ilgilenmezler ithalatçı garantili oluncaHocam burda daha uygun gibi.
Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 20.460,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com