Neler Yeni

Vatan mı sinerji mi?

Aynı özelliklerde olan sistem
Vatan da :14,5k
Sinerjide 10,2k
Bizim oturduğumuz bölgede vatan dışında başka PC satıcısı yok sinerjiye de pek fazla güvenmiyorum ama 4k da vermek istemiyorum ne yapmalıyım?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Sinerjiye güvenebilirsin gönül rahatlığıyla. Hatta vatandan daha güvenilir bile olabilir bir ihtimal. (Vatanda bir çalışan, birisinin bilgisayarına mining programı yüklemişti yanlış değilsem)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sinerji bence.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
En kötü mağazalarına git yani yakınsan benim 35dk mesafemde var bir mağaza en kötü bu hazır sisteminizi buradan elden almak istiyorum de anlaş bir şekilde

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sinerjiye güvenebilirsin gönül rahatlığıyla. Hatta vatandan daha güvenilir bile olabilir bir ihtimal. (Vatanda bir çalışan, birisinin bilgisayarına mining programı yüklemişti yanlış değilsem)
vatan daha güvenilir net ama sinerjiden alınmaz diye bişey demiyorum orda daha ucuzsa ordan alınır

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sinerjide 10,2k
Bizim oturduğumuz bölgede vatan dışında başka PC satıcısı yok sinerjiye de pek fazla güvenmiyorum ama 4k da vermek istemiyorum ne yapmalıyım?
Sinerji baya güvenilir bir mağazadır. Gidip 4.5k fazla para saymayın

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Sinerjide 10,2k
Vatandan baska her yer

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
Sinerji'den aldım sistemimi bir aksaklık ile karşılaşamdım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Vatan zaten kendini kanıtlamış bir mağaza, ürün fiyatları yüksek elbette ama satış ve satış sonrası desteklerinde genellikle olumlu yorumları var.
Sinerji'ye geleyim ama ondan önce küçük bir bilgi vereceğim, Sinerji ürünleri yollar bu konuda sorun yok. Ama satış sonrası desteği nasıl onu bilmiyorum, vereceğim bilgi burda başlıyor. Genelde ürün bozulursa Vatan ya da Amazon dışında Hb ya da Trendyol gibi yerler de servise gönderiyorlar servis raporu geliyor ona göre işlem yapılıyor ve servis raporundan sonrada bekletiyorlar ya da kıllatıyorlar. Vatan ya da Amazon'da bu durumlar tam böyle işlemiyor, o yüzden müşteri memnuniyeti fazla zaten Amazon tartışmasız bir numara, adamlara ürünü bozuk diye yolluyorsun hiç servis raporu vs beklemiyorlar 1-3 günde param hesabında. Hb'de en az 2-3 ay bekliyorsun keyiflerine göre aylarca, yıllarca da sürebiliyor. Burada işte firmanın müşterilerini ne kadar ciddiye aldığı, işlerini düzgün yaptıkları önemli. Sinerji ürünü yollar sorun yok ama satış sonrası nasıldır bilgi edinmekte fayda var, ben daha sinerjiye iade ya da garantiye ürün yollamadım bilmiyorum ama birçok ürün aldım hepsi sorunsuz elime ulaştı. Ben olsa Sinerji'den alırdım.
Birde şu var ürünün yollandığı servis de önemli mesela Endex çöp gözümde çünkü iki ürün gönderdim saçma sebeplerle garanti dışı saydılar burada işte sitenin/mağazanın senin arkanda durması lazım, mağduriyetini gidermeleri lazım.

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Vatan bilgisayar çok mağdur bırakıyor. Sinerji iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,435
Üyeler
161,457
Son üye
zehra_
Top Bottom