Vatan zaten kendini kanıtlamış bir mağaza, ürün fiyatları yüksek elbette ama satış ve satış sonrası desteklerinde genellikle olumlu yorumları var.
Sinerji'ye geleyim ama ondan önce küçük bir bilgi vereceğim, Sinerji ürünleri yollar bu konuda sorun yok. Ama satış sonrası desteği nasıl onu bilmiyorum, vereceğim bilgi burda başlıyor. Genelde ürün bozulursa Vatan ya da Amazon dışında Hb ya da Trendyol gibi yerler de servise gönderiyorlar servis raporu geliyor ona göre işlem yapılıyor ve servis raporundan sonrada bekletiyorlar ya da kıllatıyorlar. Vatan ya da Amazon'da bu durumlar tam böyle işlemiyor, o yüzden müşteri memnuniyeti fazla zaten Amazon tartışmasız bir numara, adamlara ürünü bozuk diye yolluyorsun hiç servis raporu vs beklemiyorlar 1-3 günde param hesabında. Hb'de en az 2-3 ay bekliyorsun keyiflerine göre aylarca, yıllarca da sürebiliyor. Burada işte firmanın müşterilerini ne kadar ciddiye aldığı, işlerini düzgün yaptıkları önemli. Sinerji ürünü yollar sorun yok ama satış sonrası nasıldır bilgi edinmekte fayda var, ben daha sinerjiye iade ya da garantiye ürün yollamadım bilmiyorum ama birçok ürün aldım hepsi sorunsuz elime ulaştı. Ben olsa Sinerji'den alırdım.
Birde şu var ürünün yollandığı servis de önemli mesela Endex çöp gözümde çünkü iki ürün gönderdim saçma sebeplerle garanti dışı saydılar burada işte sitenin/mağazanın senin arkanda durması lazım, mağduriyetini gidermeleri lazım.