Vatan niye bu kadar pahalı

o kuşak %90 a öyle
bende o yüzden sevmıyorum bu tarz yerleri böyle şeyleri kullanıp fazla paraya satıyorlar

geçmiş olsun
yok knk bu bikaç ay öncesinin olayı şimdi zor bela topladım 😁 ama babamdan neler çektiğimi bir ben biliyorum anakartın biosunu güncelletcez adam 350tl diyor babam adam bilgisayarcı daha mı iyi bilcen falan diyor bidaha babamın parasıyla bilgisayar mümkün değil toplamam

yok knk bu bikaç ay öncesinin olayı şimdi zor bela topladım 😁 ama babamdan neler çektiğimi bir ben biliyorum anakartın biosunu güncelletcez adam 350tl diyor babam adam bilgisayarcı daha mı iyi bilcen falan diyor bidaha babamın parasıyla bilgisayar mümkün değil toplamam
hayırlı olsun dostum o zaman güngeçtikçe belki güveni artar bu konuda

kanka şöyle sölim monitörü aldığında test ediliyor orda iade şansın olio ama mağazadan çıktığın zaman servise göndermek zorunda kalıyorsun asusta 1 ay içinde iade şansın oluo ölü pikselde
bi arkadaş monitör almak için vatana gitti test yapamayacaklarını ve ölü pixel çıkma durumunda da iade almayacaklarını söylemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlar parçadan parçaya değişir. mesela b450 m2 max normalde 700 vatanda 1300 liraydı en son baktığımda. ama bazı parçalar da var 100tl oynuyor sadece.
ayrıca sen yanlıs anlamışsın. ölü pikselde 14 gün içinde iade yok hatırladığım kadarıyla 5 ölü piksel varsa onu garantiye yolluyorsun ve belki 20 gün sonra geri geliyor ve çözülüp çözülmediği belli bile değil. ama vatandan alsan hem ölü piksel testi hem çalışma testi yapıyorsun ve öyle alıyorsun.
ayrıca şu da var sen internette 5k gördüğün şeyi 5kya almıyorsun faizsiz taksit imkanı varsa yararlanıyorsun yoksa ya peşin vercen ya taksite girip 6kya alıcan. şimdi peşin 5k neden ödeyesin bir ayda? taksit imkanı bu yüzden önemli yani dediğim gibi ekran kartı 10k satılıyor sen alınca taksit yapıyorsun 11+k olarak satın alıyorsun. ama vatanda böyle değil yeni monitor aldım faizsiz peşin fiyatına 6taksit dedi.

yani vatandan almak daha stressiz daha güvenilir daha garantili bi yandan da daha pahalı
hiçbir zaman taksitle bir şey almadım almam da

ayrıca 700 liralık anakart 1300 liraysa 500tl daha fazla oluyor 700 de 500 %71 i oluyor yani %171 ödüyorsunuz neredeyse 2 katı burada ürünün fiyatına göre az veya çok demek yerine yüzde kaç olduğuna bakılmalı

arkadaşın dediği sistem de ucuz fiyatı 8k düşünürsek %162'si oluyor bu da 1.5 katından biraz daha fazla bir meblağ oluyor bence gayet fazla bir fark

ki taksitte tamam faiz almasın internetten aldığında faiz alsın yine her türlü daha pahalıya geliyor

bi arkadaş monitör almak için vatana gitti test yapamayacaklarını ve ölü pixel çıkma durumunda da iade almayacaklarını söylemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir zaman taksitle bir şey almadım almam da

ayrıca 700 liralık anakart 1300 liraysa 500tl daha fazla oluyor 700 de 500 %71 i oluyor yani %171 ödüyorsunuz neredeyse 2 katı burada ürünün fiyatına göre az veya çok demek yerine yüzde kaç olduğuna bakılmalı

arkadaşın dediği sistem de ucuz fiyatı 8k düşünürsek %162'si oluyor bu da 1.5 katından biraz daha fazla bir meblağ oluyor bence gayet fazla bir fark

ki taksitte tamam faiz almasın internetten aldığında faiz alsın yine her türlü daha pahalıya geliyor
kanka o arkadaşla bizzat bu gruptan konuştum farklı mağazaya gitti gitmediği mağaza topkapı mağazasıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri