mertxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Pek seçenek yok böyle alınırPeki buna bi yükseltme önerir misin
Pek seçenek yok böyle alınırPeki buna bi yükseltme önerir misin
Normalde yasak değildi fakat neden yasaklandı?Link yasak diye biliyorum hocam sj sitesinin adı bile yasak ama ucuz yani o kadar ben güzel bir şey bulurum dedim link atamıyoruz saçma
Abdullah sinse bir yanlış yapmışlar sanıırım sistem çıkacaktıda son anda mı caydılar ya da sistem fiyatları düşüyor olmayın dahada düşer demeye getirdiği için sj tarafından mı bir tepki geldi bilmiyorumNormalde yasak değildi fakat neden yasaklandı?
Pc hocasının sistemi daha f/p gibi ama onda 4060 varINTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti OC 8GB-PRIME H610M-R-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti OC 8GB-PRIME H610M-R-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Knk çok iyi fiyat ama sisteme eklenen power boost kasası yarın bir gün elinde kalabilir. Çok şikayet alıyoruz ve kasanın PSU tarafı kendi kendine bozuluyor hatta evde ki şalteli bile atabilir.INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti OC 8GB-PRIME H610M-R-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti OC 8GB-PRIME H610M-R-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dente marka PSU ile 15 yıldır PC ayakta bizim ofisteKnk çok iyi fiyat ama sisteme eklenen power boost kasası yarın bir gün elinde kalabilir. Çok şikayet alıyoruz ve kasanın PSU tarafı kendi kendine bozuluyor hatta evde ki şalteli bile atabilir.
Ben orada çalışıyorumDente marka PSU ile 15 yıldır PC ayakta bizim ofisteevet koruması o kadar iyi değil ama kötü de değildir bence ya
![]()
Doğru iyi bir marka değil ama bütçeye göre tercih edilebilir benceBen orada çalışıyorumsiz bilirsiniz.
Güç kaynağı değişse arkadaşa direkt aldıracağım biraz daha bekleyelim bakalım ya batacağız ya çıkacağızTek sıkıntısı kasa onun dışında asus kart olması, 1 tb ssd olması artıları keşke özelleştirme kısmında başka kasa koysalardı.