Vatan seçili bilgisayar parçalarında %15 indirim

uygun bir şey gören söylesin ilk 3 sayfaya baktım fiyatlar kol gibi

Kioxia exceria pro 2 TB M2 ssd 6.2k ya alınır mı?

Şu anakartlar bana mantıklı geldi hangisi alınmalı sizce?
Muhtemelen r5 7600x veya 9600x ile kullanacağım.

M2 ssd ne alınır sizce?

Şu anakartlar bana mantıklı geldi hangisi alınmalı sizce?
Muhtemelen r5 7600x veya 9600x ile kullanacağım.
Hepsiyle kullanabilirsin. Sana hoş görüneni veya ucuz olanı kısaca istediğini al.

Hepsiyle kullanabilirsin. Sana hoş görüneni veya ucuz olanı kısaca istediğini al.
Hocam ilk attığım gaming plus yerine rog b850 yada edge b850 almak daha uzun ömürlü olur mu veya 4k fark vermeye değer mi sence? Veya gaming plus anakartın arkadan kablo bağlantılı versiyonu için 3k vermeye değer mi?

Bunu ilk yaptıklarında stok eritme çabasıyla güzel yaptılar sonraki yaptıkları ilki tuttu biz bunu devam ettirelim oldu.

Aslında indirim yok. Birkaç haftadır RTX 5090 arayışındayım. Geceleri %8 indirim ile 130k fiyat gören MSI SUPRIM SOC modeli "%18" indirim ile 134k. Günün şakasını yapıyor resmen Vatan.
Liqiud SOC modelinin fiyatı düzgün gibi geldi bana.

Hocam ilk attığım gaming plus yerine rog b850 yada edge b850 almak daha uzun ömürlü olur mu veya 4k fark vermeye değer mi sence? Veya gaming plus anakartın arkadan kablo bağlantılı versiyonu için 3k vermeye değer mi?
Kabloları arkadan olması senin için önemliyse onu tercih edebilirsin. Onun dışında seçtiklerin performansı etkilemiyor. Uzun ömür diyorsan bu anakartların hepsi uzun ömürlü olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri