Hangi model?18.07.2025
Hangi model?18.07.2025
lcd köpeğiyiz hocam. yoksa gider arctic alırdım hahahafanların görünüşü uymuyor ama beğendiysen alabilirsin bayağı iyi soğutucu, forumda kullanan bir arkadaş vardı 14700K ileCOOLER MASTER MASTERLIQUID CORE II 360 ARGB LED FANLI BEYAZ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID CORE II 360 ARGB LED FANLI BEYAZ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
o sisteme o klavye gitmemis gibi ama manyak guzel duruyor kasaAlıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma eksik sadece
Güzel kart alınır.5080 indirimli gibi beyaz arayanlar için bu arada https://www.vatanbilgisayar.com/msi...hite-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html piyasaya göre 10k ucuz
Az daha çıkarsan 5K ya cooler master var 360 sıvı düşünebilirsin.Bilgisi olan lütfen cevap versin 9 7900 işlemcim için bunu düşünüyorum yetermi.
COOLER MASTER HYPER 612 APEX 6HP 2x120mm Fanlı Intel/AMD Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HYPER 612 APEX 6HP 2x120mm Fanlı Intel/AMD Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O zaman o kadar çıkmana gerek yok 1.5K ya kule tipi al geçHocam bilerek sıvı soğutucu istemiyorum bütçeden dolayı değil.
Çift kule kadar güçlü olabilecek tek kule istiyorum nedeni ise çift kule alırsam ramlerin üstüne gelecek ve çok kaba çirkin gözükecek hemde ramlerin rgb si kapanacak.O zaman o kadar çıkmana gerek yok 1.5K ya kule tipi al geç
Bunu alabilirsin tek kule olmasına rağmen iyi soğutur.Çift kule kadar güçlü olabilecek tek kule istiyorum nedeni ise çift kule alırsam ramlerin üstüne gelecek ve çok kaba çirkin gözükecek hemde ramlerin rgb si kapanacak.