🔥İndirim Vatan Sepette %15 İndirim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,357
Son düzenleme:
Nitro 5 sepette 27.139 lira. Mobil uygulamadan girdiğim için link veremiyorum. Çok da büyük bir indirim sayılmaz geçenlerden 25e satılmıştı ben biraz daha düşeceğini düşünüyorum. Yine de şuan en ucuz fiyattan 500 lira daha ucuz. İhtiyacı olan varsa bu fiyat bandına en güçlü oyun laptopu.

Ürünlere tek tek bakacağım. Bulduklarımı atarım.

Kingston Fury Renegade 3600Mhz CL16 8 GB Ram 743 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç mi bir şey olmaz. Önceden tek tük çıkıyordu bu sefer hiç bir şey yok galiba.
Hepsi hayal kırıklığı oldu.Artik kara cuma da tirt çıkmaz herhalde.

5600 falan varda indirimli fiyati piyasa fiyatindan yuksek

Hepsi hayal kırıklığı oldu.Artik kara cuma da tirt çıkmaz herhalde.
Vatan zaten genelde ucuz satmıyor ürünleri bu sepet indirimiyle Akakçe fiyatlarına iniyor. Kara cuma da balon olur muhtemelen.

Vatan zaten genelde ucuz satmıyor ürünleri bu sepet indirimiyle Akakçe fiyatlarına iniyor. Kara cuma da balon olur muhtemelen.
Hayal kırıklığı derken Amazon prime indirimleri hepsiburada indirimlerini falan da dedim.Artik kara cuma da balon çıkarsa patladık.N11 indirimleri var 11 kasimda ama hiç umutlu değilim

Kara Cuma tırt olmadı bu zamana kadar.
Evet ama tek bir indirim gününe bel bağlamamız kötü oldu.Bu sefer de stok sorunlarıyla uğraşıcaz.

Hayal kırıklığı derken Amazon prime indirimleri hepsiburada indirimlerini falan da dedim.Artik kara cuma da balon çıkarsa patladık.N11 indirimleri var 11 kasimda ama hiç umutlu değilim

Evet ama tek bir indirim gününe bel bağlamamız kötü oldu.Bu sefer de stok sorunlarıyla uğraşıcaz.
Stok sıkıntısı yok çoğu üründe. Kara cuma ile KDV indirimi birleştirirlerse o zaman sıkıntı. İndirim yaptık zaten daha ne yapalım der gibi o zaman tırt olur işte.

Stok sıkıntısı yok çoğu üründe. Kara cuma ile KDV indirimi birleştirirlerse o zaman sıkıntı. İndirim yaptık zaten daha ne yapalım der gibi o zaman tırt olur işte.
O zaman "Umarım KDV indirimi gelmez" diyelim😀.Kara cuma indirim oranı daha büyük olur diye böyle dedim

Bunun fiyatı fena değil gibi. Youtube testlerine baktım da sıcaklık değerleri fena değil.

O zaman "Umarım KDV indirimi gelmez" diyelim😀.Kara cuma indirim oranı daha büyük olur diye böyle dedim

Peşin fiyatına taksit imkanına ihtiyaç duyanlar için güzel fırsat.

Geri