Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş bu gece dağılabiliriz 
AhhahahahahahBoş bu gece dağılabiliriz![]()
Yok hepsiburada daha ucuza satıyor.
bu renegade rgb olan mı ? bunun iki çeşidi var anlayamadım bu hangisiÜrünlere tek tek bakacağım. Bulduklarımı atarım.
Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Sepette %15'e Varan İndirim!
Bu Geceye Özel Seçili Ürünlerde Sepette %15'e Varan İndirim!www.vatanbilgisayar.com
Kingston Fury Renegade 3600Mhz CL16 8 GB Ram 743 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç mi bir şey olmaz. Önceden tek tük çıkıyordu bu sefer hiç bir şey yok galiba.
İyi de kim denetleyecek. @Ckribrahim abiden başkası denetleyemez.Yeni yönetmelik çıktı. Önce bindirim sonra indirim yasaklandı. Bu yasadan sonra indirimler çoğunlukla tırt gibi göründü ama gerçek indirimlerdi.
![]()
Sahte indirim dönemi sona eriyor
İndirimli satış reklamlarında, mal veya hizmete ilişkin indirimin duyurulduğu tarihten önceki 30 gün içinde uygulanan en düşük fiyatın referans fiyat olarak alınması zorunlu oldu.www.trthaber.com
Düz bu RGB yok.bu renegade rgb olan mı ? bunun iki çeşidi var anlayamadım bu hangisi
Ordan bir şekilde beni zararlı çıkartırlar girmem o işlere. Silivri soğuktur şimdiİyi de kim denetleyecek. @Ckribrahim abiden başkası denetleyemez.
Bedavadan biraz pahalı.Reis gece gece bu vatan indirimleri ne böyle ya cepte para kalmadı![]()
İbrahim bey denetlesin !!!Düz bu RGB yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ordan bir şekilde beni zararlı çıkartırlar girmem o işlere. Silivri soğuktur şimdi![]()