Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan Sıfırı ile değişen ürün de bozuk

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar vatandan Samsung G7 32" almistim ve bir ölü piksel vardı herkes degistir dedi diye bugun mamaktan taa sincana gittim taksi ile gidis gelis 400₺ tuttu.. her neyse sifiri ile degistirdiler ürünü orda baktilar vb hata yoktu eve geldim bu kez 1 ölü piksel yine var ve yaninda bir hata daha var. 2. kez degisim yaparlar mi ? Nasil olacak surec kafayi yiyecegim gercekten, yine bozuk cikti ya

yarin sabah arayacagim 2. kez degisim yaparlar mi arkadaslar yardimci olabilir mi bilenler

Yukari koseden asagiya beyaz cizgi var ve ölü pikselin fotosu :
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Amanita @RevDeisDou

Ekler

• A88FCA00-7695-4AF2-9473-3606777DBE2D.jpeg
    A88FCA00-7695-4AF2-9473-3606777DBE2D.jpeg
    2.3 MB · Hit: 92
  • FC74E006-1801-44DC-87CD-EBA9D4138C27.jpeg
    FC74E006-1801-44DC-87CD-EBA9D4138C27.jpeg
    2.4 MB · Hit: 92
  • AC9D9417-9980-4AA9-B554-193672F812BE.jpeg
    AC9D9417-9980-4AA9-B554-193672F812BE.jpeg
    2.6 MB · Hit: 95

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
o kadar küçük ölü pikselden bişey olmaz kullan bence

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten bi onceki degistirdigimde ölü pikselden degistirdim bugun ama simdi de yuksridan asagiya beyaz cizgi var attigim fotoda var daha da kusurlu bu kezki keske bi olu piksel icin gidip degistirmeseydim ya o beyaz cizgide ciddi anlamda rahatsiz ediyor upuzun uzuyor asagiya fotolarda belli oluyor 2. kez degisim yaprlar mi ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tabii ki yaparlar ayıplı mal sonuçta ama mağazada alırken yok muydu bu çizgi ve ölü pixel? G7'den yüzün gülmeyecek senin MSI'ı al bari hala aynı fiyatta duruyorsa :D Değiştirmezler ya da iade almazlar diye endişe etme.

Sadece ölü pixel değil bak garip bir çizgi de var.

louis bloom

80+ Silver
Tabii ki yaparlar ayıplı mal sonuçta ama mağazada alırken yok muydu bu çizgi ve ölü pixel? G7'den yüzün gülmeyecek senin MSI'ı al bari hala aynı fiyatta duruyorsa :D Değiştirmezler ya da iade almazlar diye endişe etme.
hocam magazaya aksam 8 de mamaktan ciktim aceleyle 9 da orda oldum her sey hizli gelisti ne onlar ne ben bir sey farketmedim. degisim konusunda bugun ki gibi yine sıkıntı etmezler degil mi ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam magazaya aksam 8 de mamaktan ciktim aceleyle 9 da orda oldum her sey hizli gelisti ne onlar ne ben bir sey farketmedim. degisim konusunda bugun ki gibi yine sıkıntı etmezler degil mi ?
Hayır ayıplı mal değiştirmek ya da iade almak zorundalar.
Almadan önce tüm testleri mağazada yapmanız gerekiyor. Mağazadan alışverişte internetten olduğu gibi 14 günlük koşulsuz keyfi cayma hakkı yok anca mal ayıplı olursa değişim ya da iade olur.

louis bloom

80+ Silver
Hayır ayıplı mal değiştirmek ya da iade almak zorundalar.
Almadan önce tüm testleri mağazada yapmanız gerekiyor. Mağazadan alışverişte internetten olduğu gibi 14 günlük koşulsuz keyfi cayma hakkı yok anca mal ayıplı olursa değişim ya da iade olur.
tamamdır hocam çok teşekkürler yarın sabah yolumuz yina sincan.. dediğiniz gibi G7 den yüzümüz bi gülmedi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dediğim gibi mağazan ne alırsan al deneyeceksin her şeyini. Açacaksın kullanacaksın testlerini yapacaksın. Deneyerek aldığın için de iade hakkın olmuyor internet alışverişindeki gibi. Senin durumundaki gibi ürünün ayıplı olduğunun ortaya çıkması durumları başka.

louis bloom

80+ Silver
Dediğim gibi mağazan ne alırsan al deneyeceksin her şeyini. Açacaksın kullanacaksın testlerini yapacaksın. Deneyerek aldığın için de iade hakkın olmuyor internet alışverişindeki gibi. Senin durumundaki gibi ürünün ayıplı olduğunun ortaya çıkması durumları başka.
2. kez gideceğim için biraz ondan çekindim. İlkinde sorunsuz direkt anında değiştiler çünkü.

Bünyamina

80+ Platinum

Sadece ölü pixel değil bak garip bir çizgi de var.
msi alan bir kaç arkadaşta da çıktı o ölü piksel geçen gün ben de msi kullanıyorum ölü piksel yok

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok ölü pixelde bile sorun çıkarmadılarsa (Çoğu firmaya göre ölü pixel kabul edilebilir bir durum 3-5 tane olmadığı sürece) monitörün ortasından geçen kocaman bir şeride hiç bir şey demezler DİYEMEZLER.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bence iade edip farklı monitöre yönelin. Araştırdınız mı belki sorunlu bir modeldir?

Erimtan

80+ Bronze
Hocam değiştirirler tabikide taksiyle o kadar para verip gitmeden hallet bence çok zarar oluyor sana.

Top Bottom