Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan Sıfırı ile değişen ürün de bozuk

louis bloom

80+ Silver
Kablo deyip geçmemek lazım Paugge güzel firma. Evet ya monitör sorunluydu o zaman ya da kabloda sorun vardı demek ki. Müsait olursan bir de bu monitörde HDMI bağlayıp bak ne kadar süresi.
hocam denedim simdi hdmi da bios acilis suresi 8.7 saniye dp de 12/11 saniye arasi degisip duruyor ama aradi 3 saniyelik farka degecek bi olay olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen DP'yi taktigimda FreeSync Premium Pro ayarini açık ve 240hz de kullandığım için 3 sn lik bi gecikme yapiyor olabilir. Yine de gecen ki gibi 10/12 saniyelik bir gecikme degil neyse ki..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim hayırlı olsun çok sevındım gecede yazmıştım yardımcı olurlar diye :) Gittiginde durumu anlatınca bişi dedilermı seninle incelemistik vs gibisinden
Çok teşekkürler. Öncelikle sabah Vatan Sincan mağazasını aradım. Dün değişim yaptıkları ürünün yine ve daha da sorunlu olduğunu söyledim. Ardından muhatap olduğum kişi Müşteri Temsilcisi nasıl kontrol ediyor bu ürünleri diye direkt zaten beni haklı buldu gelin değişiminizi tekrar yapalım dedi ben de sincan bana 33km uzaklıkta daha yakın bi mağazayı arayıp siz görüşseniz olmaz mı diye rica da bulundum saolsunlar Vatan Sogutozu mağazasını arayıp durumu söylediler. Vatan Sogutozu magazasinda da tum kontrolleri vb yapılıp hızlıca değişimi sağladılar. Şu an herhangi ölü piksel vb. sorun yok. Kurtulduk bu sorundan da sonunda..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,297
Üyeler
164,290
Son üye
Kaldes
Top Bottom