Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan Sıfırı ile değişen ürün de bozuk

louis bloom

80+ Silver
Bence iade edip farklı monitöre yönelin. Araştırdınız mı belki sorunlu bir modeldir?
tabii ki de araştırıp aldim tamamen benim sansizligim kafayi yiyecegim ya 2 dir sorun cikiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam değiştirirler tabikide taksiyle o kadar para verip gitmeden hallet bence çok zarar oluyor sana.
hocam yarin sabah 8 de vatani arayip 9 da evden çıkacağım otobusle gidecegim kotu yani ise şu ki otobusle mamaktan sincan 2 saat sürüyor..

Coolpanda

80+ Silver
Benimde ölü pikselli diye değişime gönderdiğim monitörün yenisini gönderdiler yine ölü pikselli geldi arkadaş. Üşengeç değilsen tekrar değişim yaptır. Ben üşeniyorum.

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
geçmiş olsun kardeşim inşallah değişirler sorunsuz. bu sefer orda daha dıkkatli test ettır olu pıksel ışık sızması cizgi vs.

TİTAN.

80+ Platinum
arkadaşlar vatandan Samsung G7 32" almistim ve bir ölü piksel vardı herkes degistir dedi diye bugun mamaktan taa sincana gittim taksi ile gidis gelis 400₺ tuttu.. her neyse sifiri ile degistirdiler ürünü orda baktilar vb hata yoktu eve geldim bu kez 1 ölü piksel yine var ve yaninda bir hata daha var. 2. kez degisim yaparlar mi ? Nasil olacak surec kafayi yiyecegim gercekten, yine bozuk cikti ya

yarin sabah arayacagim 2. kez degisim yaparlar mi arkadaslar yardimci olabilir mi bilenler

Yukari koseden asagiya beyaz cizgi var ve ölü pikselin fotosu :

@Amanita @RevDeisDou
Bahtı bozuk piyade :/

louis bloom

80+ Silver
geçmiş olsun kardeşim inşallah değişirler sorunsuz. bu sefer orda daha dıkkatli test ettır olu pıksel ışık sızması cizgi vs.
umarim hocam ya valla strese girdim 2. kere degisecekler ya sorun ederler mi diye korkuyorum

umarim hocam ya valla strese girdim 2. kere degisecekler ya sorun ederler mi diye korkuyorum
monitöründe 1 tane ölü pikseli olan kardeşlerim benim gibi mallik edip sakin degisim yapmayin sonra daha fazla hatali urun geliyor elinize 2. kere sorunsuz degisim yapacaklar mi diye stresse girersiniz..

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Daha once farklı urunlerde boyle değişen gordum , sorun olcagını sanmıyorum bugun sorun cıkarmadılarsa yarında cıkarmazlar diye tahmın edıyorum ama bu sefer detaylı test yaptır reis .

louis bloom

80+ Silver
Ürünü sıfırı ile 2. kez sorunsuz bir şekilde değiştirdiler ve daha detaylı 5 kişi falan tek tek inceledik. Şu an eve geldim. Ghosting, ölü piksel, ışık sızması vb. hiçbir sorunu yok. Vatan Bilgisayar ve Vatan Bilgisayar çalışanlarına teşekkür ederim 2. kez sıfırı ile sorunsuz değişim sağladıkları için.

(Müşteri ile ilgi ve alakaları gerçekten çok yüksek)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun tekrardan :D Bunu da test etsene HDMI ve DP arasında açılış süresi farkı var mı .

louis bloom

80+ Silver
Hayırlı olsun tekrardan :D Bunu da test etsene HDMI ve DP arasında açılış süresi farkı var mı .
Hocam siz hani bana geçen bir konuda DP kablosu atmıştınız ya ben ondan aldım bu sabah geldi. Birazdan monitörün kurulumunu yapıp sizin öneriniz doğrultusunda aldığım DP kablo ile deneyeceğim. Bu konuyu Vatandakiler ile de konuştum tüm monitörlerin içinden çıkan DP kabloları yüksek kalite de olmuyormuş. Orta segment giriş seviyesi tarzında yani

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen öyle. Lakin Paugge DP ile bağlayınca açılış süresinde değişim olması beklentisine girmeyin. Çünkü bu bir sorun olmayabilir de ama daha kaliteli ve stabil görüntü alacağınız kesin.

louis bloom

80+ Silver
Aynen öyle. Lakin Paugge DP ile bağlayınca açılış süresinde değişim olması beklentisine girmeyin. Çünkü bu bir sorun olmayabilir de ama daha kaliteli ve stabil görüntü alacağınız kesin.
Hocam galiba değişim yaptığım monitörün ya DP girişi de sorunluydu ya da gerçekten kablo kalitesi ile alakalı :

1652972670811.png

Hocam galiba değişim yaptığım monitörün ya DP girişi de sorunluydu ya da gerçekten kablo kalitesi ile alakalı :

1652972670811.png
ayriyeten kablo önerisi için gerçekten çok teşekkür ederim

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Kardeşim hayırlı olsun çok sevındım gecede yazmıştım yardımcı olurlar diye :) Gittiginde durumu anlatınca bişi dedilermı seninle incelemistik vs gibisinden

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kablo deyip geçmemek lazım Paugge güzel firma. Evet ya monitör sorunluydu o zaman ya da kabloda sorun vardı demek ki. Müsait olursan bir de bu monitörde HDMI bağlayıp bak ne kadar süresi.

Top Bottom