Knk zotac mi asus dualmı ama 4 k fark var ona göreİhtiyacın varsa hemen al kaçırma.
Knk zotac mi asus dualmı ama 4 k fark var ona göreİhtiyacın varsa hemen al kaçırma.
Zotac tabii ki. O fark değmez.Knk zotac mi asus dualmı ama 4 k fark var ona göre
Ne yapalım hocam? Bizim insanımız da pek ses çıkarmayı sevmiyor zaten. Afedersiniz de yolun kenarında birisi birini darp etse yanından geçip gider geneli.ellerinde kalan çöpleri dayıyorlar yalnız
Su gibi sistemler fırsat diye stok bitmese daha iyiside gelir gördük 2-3 ay önce ne sistemler satıldı ne fiyatlara .Şimdi 4060 23k altına gören stok bırakmıyor.Ne yapalım hocam? Bizim insanımız da pek ses çıkarmayı sevmiyor zaten. Afedersiniz de yolun kenarında birisi birini darp etse yanından geçip gider geneli.
Çok haklısınız aynen öyleSu gibi sistemler fırsat diye stok bitmese daha iyiside gelir gördük 2-3 ay önce ne sistemler satıldı ne fiyatlara .Şimdi 4060 23k altına gören stok bırakmıyor.
Adamlar ne verirsek alınıyor diye sistem yapmıyor .Geçen ay 4060 ti 20k y satılabildiğini bile gördük
PSU'cular gelmemiş hocam hani nerdeler?İtopya, PCH ve bu? Oyuncak gibi oynuyor bizimle Güliyim bari yapacak bir şey yok. Haftalardır tık yok bugün birbirinden güzel 3 sistem he? Rezilsiniz.
Neyse dostlar yararlanın... Köpeğe kemik atar gibi, ödül maması verir gibi sistem çıkarıyorlar. Tekrar söylüyorum, bu markaların her birine. Rezilsiniz.
Hocam biz az önce ne yaşadık biri anlatabilir miİtopya, PCH ve bu? Oyuncak gibi oynuyor bizimle Güliyim bari yapacak bir şey yok. Haftalardır tık yok bugün birbirinden güzel 3 sistem he? Rezilsiniz.
Neyse dostlar yararlanın... Köpeğe kemik atar gibi, ödül maması verir gibi sistem çıkarıyorlar. Tekrar söylüyorum, bu markaların her birine. Rezilsiniz.
Hocam stoklar yenilenir mi sizceGüzeldi bitti.
Yenilendi stoklaroff ya saniyeyle kaçırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biz az önce ne yaşadık biri anlatabilir mi
Hocam stoklar yenilenir mi sizce
Hocam Allah razı olsun sizden kasayı ne seçeceğimi bilemezdim direk yardımcı oldunuzİtopya, PCH ve bu? Oyuncak gibi oynuyor bizimle Güliyim bari yapacak bir şey yok. Haftalardır tık yok bugün birbirinden güzel 3 sistem he? Rezilsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
öldüm öldüm dirildim
Abi ilk haberim oldu koşa koşa ATM'ye gittim para yatırdım stoklar bitti sonra tekrar yenilendi kuveyt türk kartla yaptım hata verdi sonra albarakaya attım parayı heyecandan kredi kartını almışım elime banka kartını alacağıma limit yetersiz dedi stok bitti ondan sonra ziraate attım parayı vatanda üyelik açtım bekledim bekledim habire sayfayı yeniliyorum TAK sepete ekle gözüktü hemen ziraatle denedim oldu off çok mutluyum
Hocam Allah razı olsun sizden kasayı ne se
Stok bittikten sonra nasıl yanilendi sürekli yeniledim sayfayı düşmedi bana.. hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
öldüm öldüm dirildim
Abi ilk haberim oldu koşa koşa ATM'ye gittim para yatırdım stoklar bitti sonra tekrar yenilendi kuveyt türk kartla yaptım hata verdi sonra albarakaya attım parayı heyecandan kredi kartını almışım elime banka kartını alacağıma limit yetersiz dedi stok bitti ondan sonra ziraate attım parayı vatanda üyelik açtım bekledim bekledim habire sayfayı yeniliyorum TAK sepete ekle gözüktü hemen ziraatle denedim oldu off çok mutluyum
Hocam Allah razı olsun sizden kasayı ne seçeceğimi bilemezdim direk yardımcı oldunuz
Sabah işi olmayan arkadaşlar bu gece uyumasın stoklar arada yenileniyor