Neler Yeni

Vatan sistem ethernet kablosu

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Sevgili hocalarım selamlar. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bilemiyorum. Vatan 2060 sistemi bir abiden aldım uygun bir fiyata. Windows kurdum fakat ethernet kablosunu takınca internet gelmiyor. Driver falan mı kurmam gerekiyor benzer sorunu yaşayan var mı?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sevgili hocalarım selamlar. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bilemiyorum. Vatan 2060 sistemi bir abiden aldım uygun bir fiyata. Windows kurdum fakat ethernet kablosunu takınca internet gelmiyor. Driver falan mı kurmam gerekiyor benzer sorunu yaşayan var mı?
Ethernet driverini sen kurman gerekiyor. İstersen wifi adaptör takıp veya telefonunda usb ile internet paylaşıp otomatik windows güncelleştirme ile yapabilirsin. Veya başka bir bilgisayardan indirip kurabilirsin. Sonra düzelecektir zaten

armonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
baran
Benimde başıma geldi.Modem uzerinde lan kablolarinin yerini degistirdim duzeldi.Birde wife adaptorum vardi onu takdim driverlari guncelledi sende bunu yapabilirsin.

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ethernet driverını kurunca oldu. Ramlerin frekansını 3200 yapamadım ama. 2333de kaldı. Onu nasıl yapacağımı gösteren bir konu var mı ya da yardımcı olabilecek arkadaş var mı

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
Teşekkür ederim ethernet driverını kurunca oldu. Ramlerin frekansını 3200 yapamadım ama. 2333de kaldı. Onu nasıl yapacağımı gösteren bir konu var mı ya da yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Hocam aynı problemi ben de yaşıyorum ethernetle alakalı ethernet driverini bulamadım ben bi yardımcı olabilirmisin bana

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı problemi ben de yaşıyorum ethernetle alakalı ethernet driverini bulamadım ben bi yardımcı olabilirmisin bana
Hocam anakart modelini yazın ve sonuna da ethernet driver yazın öyle aratın. Ben öyle aratıp indirdim oldu.
Eğer sisteminizdeki anakart msi h610m bomber ise şurdan indirebilirsiniz:
İşletim sisteminizi seçin ve aşağıdan LAN drivers kısmına girin.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam anakart modelini yazın ve sonuna da ethernet driver yazın öyle aratın. Ben öyle aratıp indirdim oldu.
Biostan xpm/xmp 2 sinden biri isimleri unutuyorum bazen onu profile 1 yapınca oluyor diye biliyorum daha önce bende yapmadım ama

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Top Bottom